Відмовлено Масові порушення СБУ,НПУ | By Viktor Ivanovych

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Іванович | Артур Злой

Бивший Генерал ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
115
Реакції
131
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Віктор Іванович
2. Нікнейми порушникаів:
Екіпаж патрульної поліції (1-й патруль, який скоїв ДТП) Святослав Чикушка 1948, Игорь Коломойський 8705
Співробітник СБУ, який наказав притиснутись на узбіччя Хантік Бішоп 5720
3. Назва організації порушника: Служба Безпеки України (СБУ), Національна поліція України (НПУ)
4. Суть скарги:

До мене, як до цивільного громадянина, були застосовані неправомірні дії з боку співробітників НПУ та СБУ під час дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) та подальших подій.
Опис ситуації:
  1. Під час руху мене зупинив патруль НПУ із включеними проблисковими маячками. Я почав збавляти швидкість, але патрульний автомобіль НПУ підрізав автомобіль СБУ, внаслідок чого автомобіль СБУ врізався в мій автомобіль. (ТАйм код: 0:08)
  2. Співробітники НПУ та СБУ наказали мені притиснутись до узбіччя (ТАйм код: 0:10-1:30). Я наголосив, що не маю права покидати місце ДТП та вимагав викликати інший (2-й) патруль, оскільки 1-й патруль є співучасником ДТП і не має права складати протокол.
  3. Я повідомив, що мені погано, але медичну допомогу не надали. (ТАйм код: 0:20)
  4. Співробітник СБУ наказав мені притиснутись на узбіччя, ігноруючи факт ДТП. (ТАйм код: 9:00)
  5. Ніхто з присутніх не представився, я не знав, хто вони та на яких підставах діють. (ТАйм код: 0:00-12:00)
  6. Почалася перестрілка, в ході якої порушника ліквідували. Після цього залишилися 1 поліцейський та 1 співробітник СБУ. (ТАйм код: 1:40)
  7. Під'їхав автомобіль СБУ, і співробітник на ім'я "Хантік Бішоп" наказав евакуювати мій автомобіль. Я наголосив, що ДТП не оформлене та мені не надана медична допомога. (Тайм код: 9:05-12:00)
  8. Почалася повторна перестрілка. Я злякався за своє життя та поїхав з місця події. (Тайм код: 12:00)
  9. Пізніше, коли я перебував у казармі/відділку, мені виписали штраф за їзду без номерних знаків без жодних доказів та без фіксації ДТП.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Хочу попросити Відеофіксація з боку порушників, якщо в них немає то є окремим порушенням (п. 2.37 Правил держорганізацій).

Порушені пункти статут МВС

З боку НПУ (Національної поліції):

• п. 3.1 — непредставлення перед перевіркою;
  • п. 2.4 — неввічливе звернення до громадянина;
  • п. 3.11 — ненадання першої медичної допомоги (я наголосив, що мені погано);
  • п. 3.13 — не фіксували ДТП, в якому самі стали учасниками;
  • п. 2.21 — виписали штраф без доказів (за їзду без номерних знаків);
  • п. 2.26 — використання можливостей організації для нанесення шкоди гравцю (безпідставний штраф);
  • п. 2.20 — піддавання зниженню репутації державних організацій.
З боку СБУ (Служби Безпеки України):

• п. 3.1 — непредставлення;
  • п. 3.11 — ненадання першої медичної допомоги;
  • п. 2.17 — ігнорування моєї заяви про ДТП та погане самопочуття;
  • п. 6.10 — наказ про евакуацію мого автомобіля без законних підстав (ДТП не оформлене);
  • п. 2.26 — нанесення шкоди гравцю (незаконна вимога евакуювати авто).
6. Дата порушення: 31.07.2026

Прошу поговорити з співробітниками та видати покарання! Особливо за халатне відношення до своїх обов'язків та за перевищення службових повноважень.

Євген Волкер

Мл.А | Чорноморського Краю
Мл.Адміністратор
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
207
Реакції
112
Бали
88
Вітаю, виношу вердикт.

Вам, як гравцю, який був та є учасником даної RP-ситуації, необхідно звернутися до Прокуратури. Порушень Правил серверу не виявлено.

у Скаргі Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі