Сева Чижик
Шановний гравець
- Реєстрування
- 31 Тра 2025
- Дописи
- 46
- Реакції
- 37
- Бали
- 165
1. Ваш нікнейм: Сева Чижик
2. Нікнейм адміністратора: Анна Волкова
3. Суть скарги:
Викликав адміністратора в репорт. Вона тепнулась і нічогісінько не зробила. На її очах били мою машину і не давали мені проїхати. На повний відкат ситуації - адміністратор сказала - що "вам у войсі тихо сказали що розбили камеру і якщо я подам то мене відкинуть". Адміністратор не знає правил. Казала: "Боже що робить, я не знаю" - це вказує на некомпетентність адміністратора. Вона не знає, що віддігровка про злам камер є тільки у бед копа, а в сбу бед копа немає. Не знає як правильно має відбуватись конфіскація камер, має бути пропписка команд, а не голосовий чат. І найголовніше - камери стосуються тільки РП процесу і подання до прокуратури, але аж ніяк не форуму.
Тобто повна бездіяльність + некомпетентність, також постійно зверталась на "ТИ". Це не перша скарга на цього адміністратора.
0:11 – тільки зайшов
0:28 – адміністратор дуже пафосним тоном виливає незадоволення що вона одна працює. Мені що з цього?
1:02 – адміністратор тикає гравцю
1:09 – тика
1:10 – знову тика
1:20 – чергове на ти
4:07 – знову звертається на ти? Чому вона так себе поводить?
4:12 – знову на «ти»
4:16 – знову неповажне ставлення
4:45 – знову тикає
4:58 – знову тика
5:02 – тика
6:07 – знову тикає
6:39 – тикає
7:07 – тика
7:09 – адміністратор некомпетентний, не може допомогти і зізналась в цьому
7:24 – тикає
7:32 – тикає
7:47 – тикає
8:00 – тикає
8:20 – тикає
8:40 – тикає
8:52 тикає
8:53 – тикає
9:07 – тикає
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 30.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: Анна Волкова
3. Суть скарги:
Викликав адміністратора в репорт. Вона тепнулась і нічогісінько не зробила. На її очах били мою машину і не давали мені проїхати. На повний відкат ситуації - адміністратор сказала - що "вам у войсі тихо сказали що розбили камеру і якщо я подам то мене відкинуть". Адміністратор не знає правил. Казала: "Боже що робить, я не знаю" - це вказує на некомпетентність адміністратора. Вона не знає, що віддігровка про злам камер є тільки у бед копа, а в сбу бед копа немає. Не знає як правильно має відбуватись конфіскація камер, має бути пропписка команд, а не голосовий чат. І найголовніше - камери стосуються тільки РП процесу і подання до прокуратури, але аж ніяк не форуму.
Тобто повна бездіяльність + некомпетентність, також постійно зверталась на "ТИ". Це не перша скарга на цього адміністратора.
0:11 – тільки зайшов
0:28 – адміністратор дуже пафосним тоном виливає незадоволення що вона одна працює. Мені що з цього?
1:02 – адміністратор тикає гравцю
1:09 – тика
1:10 – знову тика
1:20 – чергове на ти
4:07 – знову звертається на ти? Чому вона так себе поводить?
4:12 – знову на «ти»
4:16 – знову неповажне ставлення
4:45 – знову тикає
4:58 – знову тика
5:02 – тика
6:07 – знову тикає
6:39 – тикає
7:07 – тика
7:09 – адміністратор некомпетентний, не може допомогти і зізналась в цьому
7:24 – тикає
7:32 – тикає
7:47 – тикає