Розглянуто Галицькому,Серго Голд,ГА,КА -не ГС и ЗГС Держ,так как я думаю с ними ответ Приморского был согласован!!! оскарження Приморский!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
160
Реакції
213
Бали
204
1. я 216948
2. Денис Приморський
3. по этой скарге https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Міша-Грицьков-Яся-Крук-ввод-в-оману-администрацию-надавши-скрин-при-заливе-скарги-на-мене-видавши-не-повну-ситуацию-и-ще-гравци-ЗСУ.428780/ Денис приморский не увидел и не наказал за кучу других нарушений,которые я указывал в скарге и указывал тайм коды.
ни одному игроку ЗСУ не выдал наказание за убийство моего персонажа без пидставное-тоько выдавши ФД ин ГЗ и ДМ кар,получается я сам себя убил?
4 участника ЗСУ открыли по мне и моей машине огонь,он выдал наказание только 3,вопрос-куда делся четвертый ЗСУшник,он исчез или его не видно,что он расстреливал? а саме Даня Старий 254953,доказ
тайм код 1.06. Даня Старий был на всем видео,но пан Приморский в упор его не видел и вобще не выдал ему никакого наказания.
ОГромны вопрос как рассмотрел Приморский наказания Міша Грицькову-де я в скарге четко указывал тайм коды нарушений,но их не увидили.
повторяю тайм коды на ссылке по скарге https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Міша-Грицьков-Яся-Крук-ввод-в-оману-администрацию-надавши-скрин-при-заливе-скарги-на-мене-видавши-не-повну-ситуацию-и-ще-гравци-ЗСУ.428780/
нарушения Миши Грицькова это только по правилам Держ Орг:
2.3. Заборонено танцювати на робочому місці/на службі. | Догана
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
2.39. "NonRP аксесуар держ" - заборонено встановлювати NonRP аксесуар, або аксесуар який не відповідає вашому званню / підрозділу / фракції встановленому дрес-коду. | Деморган 30 хвилин-бумбокс-слухання рус шансона по кд пид час несення служби и проведення РП
это массовые нарушения,которые на мою думку не побачив Приморский. так же я могу не заметить других нарушений.
так же были нарушения статуту

Внимание!!! За короткий промежуток времени,3 разных администратора на моих скаргах сделали ошибки при розгляде-начинаю задумываться,что ко мне есть предвзятое отношение или халатное ставлення администрации и не знания правил,при рассмотрения скарг. Вопрос,почему именно на мне 3 скарге за 1-2 дня так рассматривают?
если у Администрации нет времени,нет желания и т.д-то не нужно вобще рассматривать так халатно и безобразно скарги,после чего страдаю я!
доказательства прикрепляю:
1. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил-нападу-на-ВЧ.428692/ - Андрей Кардинал выдал мне острова-я в них сидел,поки пани КА не перерассмотрела верно. напоминаю я был на островах.
2. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-406-i-Нон-Рп-пограбування.428787/ -Артем Бандеривский отклонил эту скаргу-посмотрите Вам же видно что там написано было от него. после в дс я у него спросил в войсе,почему видмовлена,он сказал,что обсуждал это с ГА и КА-если это так,то что за ошибки,а если нет-то зачем меня вводить в оману,что был ОТКАЗ согласованый с ГА и КА?
3. https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...вши-не-повну-ситуацию-и-ще-гравци-ЗСУ.428780/ -Денис Примороский- на эту пишу оскарження зараз.

Обращаюсь к васшему руководству проэкта,так как это уже крик души.
где правда и почему не работают прописанные правила???
почему Администрация такая халатная? если им это не нужно,нет времени и им за это не платят,как мне сказал один администратор-то зачем они вобще берутся за розгляд?
скарг не так уж и много.
просто Накипело!!!
прошу не закрывать коментарии,чтоб вдальнейшем (может быть) что-то додал или отредактировал. дякую.
4. 1.08.2026

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Щодо порушень, які, на вашу думку, не були враховані: адміністратор не зобов'язаний видавати покарання за всі зазначені вами пункти, якщо під час розгляду скарги не вбачає відповідних порушень.

Щодо невидачі покарання за DM: ви не натиснули кнопку щоб глянути хто вбив тому покарання не видано.

Щодо покарання гравця Даня Старий [254953] — скаргу буде додатково розглянуто.

Щодо скарги на Андрія Кардинала — вам уже було надано роз'яснення. Підстав для повторного розгляду цієї скарги не вбачаю.

Щодо Артема Бандервського — скаргу було повторно розглянуто, після чого порушнику видано відповідне покарання.

Щодо скарги, яку закрив Денис Приморський, — усі необхідні пояснення вже були надані раніше.

За навмисний злив адміністрації вам буде видано блокування терміном 10 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі