- Реєстрування
- 26 Вер 2023
- Дописи
- 1,018
- Реакції
- 1,203
- Бали
- 643
1. Ваш нікнейм: Ольга Княгиня
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги:
Під час ігрової ситуації я написала в репорт наступне повідомлення:
"Де ДСНС? Чому не відповідають?"
У відповідь адміністратор Андрій Соколов написав:
"Не оффтопте. Приємної гри на Ukraine GTA!"
Прошу перевірити правомірність даної відповіді та надати пояснення, яке саме правило було порушено з мого боку.
Згідно з пунктом тут 4.12 Правил звернення до репорту, офтопом вважаються повідомлення, які не стосуються ігрового процесу. Моє звернення напряму стосувалося поточної RP-ситуації, а саме відсутності реагування з боку державної організації ДСНС на виклик щодо можливого замінування. Таким чином питання було пов'язане з ігровим процесом та не підпадає під визначення оффтопу.
Також у повідомленні були відсутні:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): докази.
5. Дата порушення: 01.08.2026
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги:
Під час ігрової ситуації я написала в репорт наступне повідомлення:
"Де ДСНС? Чому не відповідають?"
У відповідь адміністратор Андрій Соколов написав:
"Не оффтопте. Приємної гри на Ukraine GTA!"
Прошу перевірити правомірність даної відповіді та надати пояснення, яке саме правило було порушено з мого боку.
Згідно з пунктом тут 4.12 Правил звернення до репорту, офтопом вважаються повідомлення, які не стосуються ігрового процесу. Моє звернення напряму стосувалося поточної RP-ситуації, а саме відсутності реагування з боку державної організації ДСНС на виклик щодо можливого замінування. Таким чином питання було пов'язане з ігровим процесом та не підпадає під визначення оффтопу.
Також у повідомленні були відсутні:
- образи;
- нецензурна лексика;
- капс;
- спам;
- тролінг адміністрації;
- неповага до адміністрації.
- Надати роз'яснення, який саме пункт правил, на думку адміністратора, був порушений.
- Перевірити коректність дій адміністратора Андрія Соколова.
- Провести з адміністратором роз'яснювальну бесіду у разі встановлення порушення з його боку.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): докази.
5. Дата порушення: 01.08.2026