Розглянуто СТТЯЖКИ БЕЗ ПРИЧИНИ | R-4013

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис чОРНИХ
2. Нікнейм порушника: Артем Анатолійович [109502]
3. Назва клану порушника: LanosFamq
4. Суть скарги:
Повна ситуація:

Я перебував у ЗМІ, коли до мене приїхав громадянин і запитав, чому йому відмовили в оголошенні. Я спокійно пояснив причину відмови. Після цього він почав провокувати мене, але я не піддався на провокації та вийшов із будівлі ЗМІ. Згодом ця людина здійснила FD, після чого без законної причини застосувала до мене стяжки.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 1 Числа

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4.
Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
2.5.
Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн
3.3.
Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.29. Виходити з гри відразу після отримання викупу. | Деморган 60 хвилин / Варн + Конфіскація отриманих коштів

ТЕНКОДИ

0:15
— Взяв мене в стяжки.

0:36 — Вийшов з гри (Leave RP / вихід з гри під час RP-ситуації).

Останнє редагування модератором:

Денис Дасслер

Молодший Адміністратор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
304
Реакції
103
Бали
88
Вітаю!
Переглянувши
вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Артем Анатолійович [109502] отримає покарання у вигляді WARN та 135 хвилин Деморгану.
2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі