Розглянуто Конор Стоун//Прикривання адміністратора або блат//Керівнику або Спец.адміну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
728
Реакції
1,515
Бали
543
1. Ваш нікнейм: 227322
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги: Я подав скаргу на адміністратора Артема Бандерівського через некоректний, на мою думку, розгляд скарги. У відповідь мені повідомили, що я не маю прямого відношення до цієї скарги. Я вважаю таку відповідь необґрунтованою. Я помітив порушення з боку адміністратора, а саме халатний розгляд скарги та невидачу покарання всім гравцям, які, на мою думку, його заслуговували. Саме тому я скористався своїм правом подати скаргу на дії адміністратора. У правилах ніде не зазначено, що подавати скаргу на адміністратора може лише людина, яка безпосередньо брала участь у ситуації. Якщо адміністрація припускається порушень, будь-який гравець, який їх виявив, повинен мати можливість звернути на це увагу. Також хочу додати, що існують інші схвалені скарги, до яких я не мав жодного відношення. Це свідчить про те, що подібні звернення вже приймалися, тому відмова лише через відсутність прямого відношення до ситуації виглядає як прикривання адміністратора або блат.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга//схожі скарги які були схвалені//схожі скарги які були схвалені 1//схожі скарги які були схвалені 2
5. Дата порушення:01.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі