Розглянуто №3121 Обман на 70кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Степаненко_1

Шановний гравець
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
130
Реакції
39
Бали
127
1. Ваш нікнейм: Олег Степаненко
2. Нікнейм порушника: Тимурка Лудоманка
3. Суть скарги: гравець взяв в мене в борг 70кк, а зараз я бачу на форумі гравець просить видалити його акаунт. Борг він мав повернути до 01.08.2026, і тут я бачу що він має на меті видалити свій акаунт. Гроші я так підозрюю він передав третій особі, і після видалення акаунту він може робити махінації з майном і коштами, які він мав.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): скарга на видалення акаунту борг (тиць)
5. Дата порушення: 29.07.2026- 31.07.2026

Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
13
Реакції
14
Бали
158
Реально гравець просто тепер хоче видалити акаунт після того як заскамив гравців та передав все майно на свої інші акаунти або на акаунти друзів.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,226
Реакції
606
Бали
409
Вітаю Шановний гравець!
Вам буде повернуто компенсацію у вигляді майна.

Гравець Тимурка Лудоманка [6910753] Отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA 11.8 - Бан
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі