Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Юкі Блеквуд, проживаю в місті Київ та є громадянином Подільського краю.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, працівники відкрили по мені вогонь без вагомої на те причини. Після цього я не зрозумів свої права, але людина не зачитала міранду 2 рази.
Я їхав на особистому автомобілі по місту Київ. Після цього я заїхав на СТО поремонтувати автомобіль. Працівники СБУ відкрили по мені вогонь без підстав, та затримали. Вважаю що це є порушення з боку працівників. Та прошу їх покарати за данні дії.
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ 03.08.2026 р.
Шановний Юкі Блеквуд!
Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень громадянина.
Переглянувши скаргу, яку ви Юкі Блеквуд залишили в заяві до прокуратури №205,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №205 Відмовлена. Так як в 17-ти хвилинному відео-фрагменті відсутні тайм-коди!
Розглянувши заяву до прокуратури №205 від Юкі Блеквуд вона відмовлена.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.