Відмовлено Лідія Флоренс не правильний розгляд скарг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
166
Реакції
497
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Норт Чілл
2. Нікнейм адміністратора: Лідія Флоренс
3. Суть скарги: Після розгляду моєї скарги, на мою думку, покарання, яке видала Лідія Флорнес Качмару за образу моїх рідних, є занадто м'яким. Ця людина неодноразово ображала моїх рідних. Більше того, у схожій ситуації, коли було прийнято скаргу мого друга, порушнику видали покарання терміном на 30 днів. Тому я вважаю, що в моєму випадку покарання було необґрунтовано зменшене. Після того як я опублікував скаргу на форумі, я вдруге приїхав на страйк, де ця ж людина знову почала ображати моїх рідних. Під час цього вона сказала, цитую: **«Мені *********************************** на бан — хоч 3, 2 чи 1 місяць, мені поєбать.» **На мою думку, ці слова прямо свідчать про те, що людина свідомо та навмисно провокувала мене, розуміючи можливі наслідки своїх дій, але повністю їх ігноруючи. Саме тому я вважаю, що таке мінімальне покарання є несправедливим і не виконує своєї мети. Якщо людина відкрито заявляє, що їй байдуже на бан, і продовжує порушувати правила навіть після подання скарги, то покарання має бути значно суворішим, щоб запобігти подібній поведінці в майбутньому.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ДОКАЗ ПОДИВІТЬСЯ БУДЬ ЛАСКА ПОВНІСТЮ
5. Дата порушення: 02.08.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
755
Реакції
406
Бали
123
Вітаю Шановний гравець.
Адміністратор брав до уваги історію покарань а також наскільки сильно був прояв порушення.
У випадку з Даміан Качмар, не знайдено в історії порушення цього пункту.
У випадку з наведеним прикладом - Олег Овнкайфарік неодноразово повторював образи на доказі. Але не мав покарань за той пункт.
Обидва адміністратори керувалися правилами доцільно та враховували ситуації та історії покарань.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі