Зачинено Скарга на Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
13
Реакції
14
Бали
158
1. Ваш нікнейм: Макс Флоренс
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги: Я здав в оренду людині гараж на день та людина мене заскамила, я написав скаргу на форум та мою скаргу розглянули та дали відповідь таку шо тип який заскамив мене отримає бан та мені повернуть гараж, там був гараж прям фуловий 12/4. Я чекав повернення після цього та бачив що власник гаража Олег Галицький а не скамер та думав повернуть. Писав Галицькому в дс та він ігнорив. 2-3 дня після скарги я побачив шо власник гаража держава та мені не вернули гараж! Прошу шо би вернули гараж та щоб він був на тій самій прокачці. Вот ссилка на скаргу та як її розглянули.тут
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Screenshot 2026-08-03 111120.png

5. Дата порушення: 1/8/2026

Вкладення

• Screenshot 2026-08-03 110626.png
    Screenshot 2026-08-03 110626.png
    151.9 Кб · Перегляди: 34
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
19
Реакції
30
Бали
361
Підтримую скаргу. Вважаю, що в цій ситуації адміністрація вчинила неправильно, відпустивши порушника без належного покарання. Якщо є порушення правил, то вони повинні однаково застосовуватися до всіх.

Гравці заходять у гру, щоб відпочити та отримати позитивні емоції, а не бачити таку саму несправедливість, як інколи трапляється в реальному житті. Сподіваюся, що адміністрація перегляне своє рішення та винесе справедливе покарання відповідно до правил.
Також гравець не здавав стоковий гараж, на мою думку адміністрація має повернути гараж таким яким Гравець здавав в оренду а саме 12\4

Дякую

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,178
Реакції
596
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Відповідь та рішення ви отримали у Discord.
|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі