Розглянуто Халатне ставлення до своїх службових обов'язків. I D - 228

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Ілля Новоміфович [16631]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Суть скарги

Вітаю.

Я Два раз зайшов на червону зону та визнаю своє порушення.

Однак з боку співробітника НПУ також, на мою думку, були допущені порушення.

По-перше, співробітник перевірив мене по базі даних, хоча я не надавав жодних документів і моя особа не була встановлена.

По-друге, я запитав, на підставі якого кодексу мене затримали, однак чіткої відповіді не отримав. Натомість співробітник повідомив, що зараз проводяться процесуальні дії. не затримуйте

Також, наскільки я можу судити з відеозапису, мені не була зачитана міранда перед проведенням подальших процесуальних дій.

Прошу адміністрацію уважно переглянути відеофіксацію, перевірити законність дій співробітника НПУ, зокрема:

• перевірку по базі даних без встановлення особи;
  • підстави затримання;
  • дотримання процесуальних дій;
  • зачитування міранди.
Прошу надати оцінку діям співробітника відповідно до правил сервера.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 3 числа

2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

ТЕН-КОДИ

00:33 — Співробітник затримує мене.

01:36–01:50 — Міранда не була зачитана.

05:03 — Запитую, за якою статтею мене було затримано.

05:15 — Співробітник дістає планшет та починає шукати статтю.

06:00 — Запитую, за яким кодексом мене затримано. У відповідь співробітник каже: не затримуйте а процесуальні дії»

06:27 — Співробітник виписує мені розшук.

Реєстрування
11 Бер 2026
Дописи
93
Реакції
22
Бали
53
Вітаю, переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець Ілля Новоміфович [16631]

Так як співробітник порушив правила Держ.орг ,а саме недбало поставився до діяльності тим ,що - не зачитав міранду також порушено порядок дії при затриманні
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
Вердикт: Попередження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі