Денис Чорних
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 5 Лип 2026
- Дописи
- 70
- Реакції
- 54
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Ілля Новоміфович [16631]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Суть скарги
Вітаю.
Я Два раз зайшов на червону зону та визнаю своє порушення.
Однак з боку співробітника НПУ також, на мою думку, були допущені порушення.
По-перше, співробітник перевірив мене по базі даних, хоча я не надавав жодних документів і моя особа не була встановлена.
По-друге, я запитав, на підставі якого кодексу мене затримали, однак чіткої відповіді не отримав. Натомість співробітник повідомив, що зараз проводяться процесуальні дії. не затримуйте
Також, наскільки я можу судити з відеозапису, мені не була зачитана міранда перед проведенням подальших процесуальних дій.
Прошу адміністрацію уважно переглянути відеофіксацію, перевірити законність дій співробітника НПУ, зокрема:
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 3 числа
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
ТЕН-КОДИ
00:33 — Співробітник затримує мене.
01:36–01:50 — Міранда не була зачитана.
05:03 — Запитую, за якою статтею мене було затримано.
05:15 — Співробітник дістає планшет та починає шукати статтю.
06:00 — Запитую, за яким кодексом мене затримано. У відповідь співробітник каже: не затримуйте а процесуальні дії»
06:27 — Співробітник виписує мені розшук.
2. Нікнейм порушника: Ілля Новоміфович [16631]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Суть скарги
Вітаю.
Я Два раз зайшов на червону зону та визнаю своє порушення.
Однак з боку співробітника НПУ також, на мою думку, були допущені порушення.
По-перше, співробітник перевірив мене по базі даних, хоча я не надавав жодних документів і моя особа не була встановлена.
По-друге, я запитав, на підставі якого кодексу мене затримали, однак чіткої відповіді не отримав. Натомість співробітник повідомив, що зараз проводяться процесуальні дії. не затримуйте
Також, наскільки я можу судити з відеозапису, мені не була зачитана міранда перед проведенням подальших процесуальних дій.
Прошу адміністрацію уважно переглянути відеофіксацію, перевірити законність дій співробітника НПУ, зокрема:
- перевірку по базі даних без встановлення особи;
- підстави затримання;
- дотримання процесуальних дій;
- зачитування міранди.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
ТЕН-КОДИ
00:33 — Співробітник затримує мене.
01:36–01:50 — Міранда не була зачитана.
05:03 — Запитую, за якою статтею мене було затримано.
05:15 — Співробітник дістає планшет та починає шукати статтю.
06:00 — Запитую, за яким кодексом мене затримано. У відповідь співробітник каже: не затримуйте а процесуальні дії»
06:27 — Співробітник виписує мені розшук.