Розглянуто Питання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Геній

Заступник Директора ЗМІ | 03
Реєстрування
11 Лют 2026
Дописи
62
Реакції
73
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Тимофій Геній
2. Нікнейм порушника:-(Можливо хтось із 11-12 ДКВС)
3. Суть скарги:Я переглядав, форму подачі на роль, та побачив що Людину яку тільки я сьогодні звільнив вже в ДКВС,

Людину звати Денис Голубко*
Я саме не звільняв, а систематично звільнилось за 3/3 доган

Яким чином це вийшло?, кд після 3/3 доган наче є, якщо не помиляюсь 3-5 днів, а тут зустрічаю вже в іншій Фракції
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Доказ(Фото посвідчення)
5. Дата порушення:5.08.2026 з 13-16

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
754
Реакції
1,050
Бали
153
Вітаю.

Гравець подав електронну заявку на вступ до ДКВС ще вчора, прикріпивши до неї скріншот трудової книжки, зроблений того ж дня. На момент подачі заявки запис про його звільнення зі ЗМІ був відсутній, що підтверджується наданим ним скріншотом: https://cdn.imgpile.com/f/rFjNsOf_xl.png.

Під час прийняття я перевірив електронну заявку, однак через велику кількість одночасних подій, зокрема викрадення нашого працівника та інші фракційні ситуації, прийняття відбувалося поспіхом. Через це актуальна трудова книжка під час самого прийняття не була повторно перевірена.

Таким чином, гравця було прийнято помилково через мою неуважність під час перевірки документів, а не з метою свідомого обходу встановленого КД після звільнення.
У разі, якщо адміністрація вважатиме це необхідним, ми готові звільнити даного працівника з фракції.

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,491
Реакції
1,556
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!

Лідер надав відповідь, також з ним буде проведена бесіда, гравця буде звільнено.

f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі