Розглянуто Видають штрафи просто так,обман гравців,скам,НПУ/Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм адміністратора:НПУ
3. Суть скарги:Заходжу у гру і через 1 хв у мене вискакує вікно про несплату штрафів хоча перед виходом із гри штрафів у мене було на невелику суму максимум 100к думаю мало лі назбиралось і тут я бачу що штрафів на 3.316.250 грн за невідомі мені порушення яких я не вчиняв.Далі я оплачую ці штрафи шоб не забрали права і знаходячись у відділку поліції дивився,що це за статті по яких я отримав штрафи і в цей момент мені знов нараховують штрафів на суму 2.362.500 грн хоч я стояв відділку і нікуди не їздив....Прошу перевірити мої слова по логах та компенсувати загальну суму штрафів та покарати винних,а також перевірити гравця Віталій Ломаченко [7590] який працює в НПУ та може бути причетним до даної ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Сплата штрафів 1,Сплата штрафів 2
5. Дата порушення:05.08.2026

Останнє редагування:

Andrii Versus

Шановний гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
68
Реакції
38
Бали
67
Віталій Ломаченко уже мені 2 штрафа также за страдоскопи по 1кк виписав хоча у мене немає авто з страдоскопами,а він просто обідився на мене бо його друг скамер на мене наговорив нетого що треба і він повівся і почали крисити за спиною кстаті його друг Сергій Стелс який образив проект і відлитів на 6к днів

Соня Кенді

Активний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
1,058
Реакції
653
Бали
608
Вітаю
Гравець Віталій Ломаченко [7590] отримає покарання за порушення правил державних організацій 2.40, вам буде надана компенсація
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі