Розглянуто № 6676 | NonRP-пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
117
1. Ваш нікнейм: Альфонсо Аріаз
2. Нікнейм порушника: Андрюха Андроїд
3. Назва клану порушника: WALHALLA
4. Суть скарги:
Стояв AFK на вокзалі та відійшов від комп'ютера приблизно на 2 хвилини. Повернувшись, побачив, що гравець Андрюха Андроїд без будь-якої IC-причини закував мене у стяжки, взяв під супровід та почав водити за собою, збираючи пляшки. Після цього він зупинився, відпустив мене та відбіг до смітника.

Я одразу написав репорт із проханням про допомогу, повідомивши, що мене закували без причини. Адміністратор Влад Теймчук відповів, що вилітає на допомогу, але також написав, що не втручається в RP-процеси. Проте в даній ситуації жодного RP-процесу не було — це було NonRP-пограбування, тому допомога адміністрації надана не була.

Після цього гравець знову підбіг до мене, повторно взяв мене під супровід і простояв AFK приблизно 2 хвилини. Я вдруге написав у репорт про NonRP-пограбування та попросив допомоги. У відповідь адміністрація повідомила: «Якщо є докази — надайте на форум». Жоден адміністратор так і не прибув на місце події.

Після цього гравець завдав мені шкоди, а потім пограбував мене та вилучив наступне майно:

Важка броня — 3 шт.
M4 — 2 шт.
Мікросхеми — 2 шт.
Ланч — 2 шт.
Петрушка золота — 4 шт.
Курячий стейк — 1 шт.
Алкоголь золотий — 5 шт.

Після пограбування гравець залишив мене закутим, побіг до парковки, заспавнив транспортний засіб та поїхав.

Також порушив масові правил пограбування такі як:

3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.
В разі надання доказу та він підтверджує порушення - блокування залишається.
В разі надання доказу - та порушення не підтверджуються - блокування знімається.
В разі ігнорування надання фрапсу - блокування залишається.
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.2. Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
4.2. Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.22. Викрадати гравців, які перебувають AFK. | Деморган 15 хвилин

Тайм-коди

00:01 — Повернувся до комп'ютера, увімкнув фрапс та побачив, що мене закували, поки я стояв AFK на вокзалі.

00:15 — Гравець залишив мене закованим та відбіг до смітника.

00:33 — Написав у репорт, що мене закували без причини.

00:52 — Гравець знову підбіг до мене.

01:02 — Адміністратор Влад Теймчук відповів, що вилітає на допомогу.

01:24 — Гравець повторно взяв мене під супровід.

01:39 — Адміністратор повідомив, що не втручається в RP-процеси.

01:47 — Відкрив чат і перегорнув його. Будь-яка RP-відігровка була відсутня.

02:28 — Гравець пішов AFK приблизно на 2 хвилини, залишивши мене під супроводом.

03:41 — Повторно написав у репорт про NonRP-пограбування та попросив допомоги.

04:28 — Гравець вийшов із AFK.

04:29 — Завдав мені шкоди.

04:35 — Почав грабувати мене без RP-відігровки.
04:51 — Адміністрація відповіла: «Якщо є докази — зверніться на форум», допомога на місці не була надана.

05:17 — Гравець відпустив мене з супроводу.

05:19 — Побіг у сторону парковки.

05:39 — Заспавнив транспортний засіб та поїхав, залишивши мене закованим.

Прохання

Прошу адміністрацію перевірити дії гравця Андрюха Андроїд (ID: 6832055), запросити повний фрапс відповідно до пункту 3.8 правил, видати покарання за всі підтверджені порушення та компенсувати мені вилучене майно, оскільки пограбування було здійснене без IC-причини та без RP-відігровки
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.08.2026

Лідія Флоренс

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Лют 2026
Дописи
349
Реакції
66
Бали
117
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Андрюха Андроїд [6832055] отримує:
2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
3.2.
При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин
3.3.
Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5.
Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
/warn

3.8.
Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.

/pban 7
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі