Розглянуто Тільки для олега галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Овнкаталізатор

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Лип 2025
Дописи
48
Реакції
54
Бали
165
1. Ваш нікнейм: Річард Чикибрики
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановне керівництво UG!

Хочу звернутися до вас з питанням, яке мене, як активного гравця, ввело в оману.

Учора вночі, зайшовши на аукціон, я побачив квартиру. На фотографії було зображено нові квартири, які були додані в останньому оновленні, тобто квартири люкс-класу. Побачивши це, я зробив ставку в розмірі 46 мільйонів і пішов спати.

Наступного ранку друзі написали мені із запитанням, навіщо я поставив 46 мільйонів на квартиру середнього класу. Я був дуже здивований, адже був переконаний, що робив ставку саме на квартиру люкс-класу.

Як виявилося, насправді це була квартира середнього класу, а фотографія не відповідала лоту. Через це я прошу змінити фотографію, щоб у майбутньому подібні ситуації не повторювалися та не вводили інших гравців в оману.

Якщо це можливо, прошу також розглянути варіант перегравання аукціону вже з правильною фотографією, яка відповідатиме фактичному лоту.

Дякую за розуміння та сподіваюся на справедливий розгляд цього звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 31.07.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,338
Реакції
5,455
Бали
643
Вітаю.

Використовується одна фотографія на усі зльоти квартир, що створено для оптимізації користування додатком аукціона.
У вас є можливіть поставити мітку на карті та відвідати його щоб переконатись яка квартира зараз перебуває на аукціоні. Рекомендуємо відвідувати місця лотів аукціонів щоб уникнути подібних сиутацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі