В очікуванні Покращення системи

Беня Коломойський

Новий гравець
Реєстрування
3 Лип 2025
Дописи
5
Реакції
3
Бали
8
Вітаю, звертаюся від усіх людей які здають в оренду ТЗ чи маршрутки, проблема з'явилась буквально неділю тому і деякі гравці почали користуватись, отже в чому є суть
Коли людина просить маршрутку здати в оренду на 1 годину то звісно чому б не здати але є одне але
1. Коли оренда закінчується, людина всеодно може продовжувати користуватись маршруткою і поза закінченого часу людина можу кататись 2-3-4години, хоча людина брала на 1 годину
Я ПОГОДЖУЮСЬ, що маршрутку можна повернути собі через квартиру але ті хто не мають квартиру для них проблема та часто людина хоче здати маршрутку і вийти з гри та нічим не займатись, але ти не можеш це зробити(як я наприклад)
Що я хотів запропонувати та як це пофіксити🪦🔒
Після того як оренда у людина закінчується програма просто її забирала автоматично транспорт, візьмемо приклад як працює схема з приводу поліції, якщо є переслідування на машині то людина не може вийти з гри бо її автоматично закине в ITT на 1 год, тому хотів би щоб схожа програма працювала також або як з державними орендами теж не погано було
Дякую.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі