Відмовлено скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саймон Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
46
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Саймон Нокс
2. Нікнейм адміністратора: Адам квенти
3. Суть скарги: Шановна Ксеніє,Прошу переглянути рішення щодо мого бану, оскільки адміністратор видав покарання за скаргою, де взагалі не було відео, а додано просто фотку . По фото неможливо оцінити всю ситуацію.При цьому у мене є власний відкат. Я визнаю, що він вийшов занадто коротким, але я повністю усвідомив помилку. Обіцяю, що більше так робити не буду і надалі записуватиму тільки повні ситуації.Оскільки докази проти мене неповні (лише фото), а з мого боку це перше подібне порушення, прошу зняти або зменшити термін бану. Дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1786107128738.png

5. Дата порушення: 6 08 2026

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,248
Реакції
491
Бали
223
Вітаю. Оскільки скаргу було подано на моє ім'я, хочу надати свій коментар.

Шановний гравцю, на вас було подано скаргу щодо проведення пограбування. Під скаргою ви також надали відеодокази, які, на вашу думку, підтверджують правомірність ваших дій. Після перегляду наданого відеозапису було встановлено, що він не містить повної ситуації.

Відповідно до правил, відеодоказ повинен охоплювати весь процес: від моменту, коли ви одягнули на гравця стяжки, і до моменту їх зняття. На вашому відеозаписі відсутній початок ситуації, через що він не може вважатися повним та достатнім доказом.

Також хочу зазначити, що після того, як я заблокував ваш акаунт, ви опублікували скріншот в особистому TikTok-каналі та залишили на мою адресу образливі висловлювання. Ці дії підпадають під пункт правил:

7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів

Надалі рекомендую, у разі незгоди з рішенням адміністрації або бажання оскаржити покарання, надавати повний оригінальний відеозапис без вирізаних фрагментів та утримуватися від будь-яких образ на адресу адміністрації.

Очікую на відповідь від ГА-КА щодо остаточного рішення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі