На розгляді Оскарженя | Для Серго Голда або Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AlexGromov

Козак
Реєстрування
5 Сер 2026
Дописи
2
Реакції
20
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Олексій Політура
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Вітаю, я отримав Чорний Список Проєкту за продаж поганого тут казати думаю не потрібно. І я дуже сумую за Україна ГТА я грав з відкриття серверу 01 серверу, і я дуже чесно кажучи обідився за покарання пару днів в мене був так кажучи тільт бо для мене це не просто гра а реально такий віртуальний світ в якосу я провів більше 3000 годин і маю багато спогадів особливо старої карти)
Але знаєте я звик не тікати від проблем а їх вирішувати так мене вчили мої батьки і я рішив що та сфера мені наф*г не здалась і все видалив відде по виходив бо для мене важливіша гра та не просто звичайна гра а гра в якій багато спогадів,багато друзів багато проведеного часу не в пустоту а в те що я отримав кайф від кожної секуди коли грав я прям був так скажим "узнік" як кажуть на людей які грають довго та давно да я реально зробив порушення але
я навіть за такий короткий термін усвідомив що цю помилку і більше так не буду для мене важливіше грати зі своїми друзями проводитм час з ними
я вас дуже прошу дати мені останій шанс показати що я виправився і більше такого не повториться з моєї сторони

перший та останій шанс я готовий понести чсп без оскарження якщо ще хоть раз таке повториться, прошу вас дати шанс олду з відкриття :)

якщо дасте мені хоть один шанс повернутися до гри я буду вам так вдячний що я б приїхав би і сказав би подяку особисто вам в києві за розуміння

дякую за увагу❤️
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:01.08

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі