Відмовлено Заява #58

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Турбо

S-L МОЗ І 05
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
49
Реакції
25
Бали
366
Заява №58 Я, [Тарас Турбо], проживаю у місті [Дніпро] та є громадянином України. Цією заявою повідомляю про можливе порушення моїх прав , яке, на мою думку, потребує перевірки органами прокуратури. Зокрема, [Мені сказали що вмене розиск працівники СБУ сказали що в мене розиск а імено Уникниння Призову і статті 11.8 ,5.15.82 я їм сказав як вмене може бути повістка якщо я Працівник МОЗ вони відповили мені що незнаютьяк в мене така стаття якшо я не чого не робив ]. Далі викладаються детальні обставини справи із зазначенням місця, часу та всіх важливих фактів події, а також інформація про звернення до інших органів (за наявності) та результати таких звернень. У разі наявності доказів вони додаються до заяви у вигляді посилань або додатків. Прошу провести перевірку викладених фактів та надати правову оцінку діям причетних осіб у межах чинного законодавства.

By Taras.hd

Андрій Фаретті

Модератор /Південна Украна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
649
Реакції
450
Бали
478
Вітаю. Переподайте заяву описавши більш делатьно скаргу. З наданої вами інформації зрозумів тільки що це були працівники СБУ , але більш нічого. Також прошу додати докази за наявності .

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі