Розглянуто дм і масс фд 2 гравців T-584

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
0
Бали
156
1. Ваш нікнейм: Роберт Шевченко
2. Нікнейм порушника: Дмитро Гончаренко [103075] та Анатолій Мистюк [74886]
3. Суть скарги: Ці гравці не одноразово по мені стріляли і після вдалого круга на роботі під'їжджаючи до того самого місця я вирішив ввімкнути фрапс, на фрапс не попало як вони стріляли і я поїхав в СТО щоб починити богдана, вже на СТО Анатолій Мистюк [74886] починає стріляти з вікна без причинни, я хочу поїхати і вони почали переслідувати мене але "спотикаються об самокат" вже потім як я поїхав до них вони знову дмлять вже не мене а звичайного новачка який просто працює вони його вбили і перемкнулися на Олександр Смуток який просто так само і як той новачок їхав по справах після того як і його вбили за них заступилася 1 людина яка теж померла від їх рук. А потім взагалі людину на швидкості яка їхала навіть їх не трогаючи вони стріляють по ньому. Я вважаю що по правильному наказати їх не варном а максимальним терміном за дм в деморган.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди:
0:14 - Гравець стріляє по мені
0:20 - Повторна стрільба
0:43 - ДМ новачка
0:56 - ДМ гравця
1:07 - ДМ гравця ( не рахуємо бо гравець перший відкрив вогонь)

1:17 - Стрільба по білій машині ( яка взагалі нічого ним не зробила)
5. Дата порушення: 08.08.26

Андрій Соколoв

Ст. Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
920
Реакції
471
Бали
478
Вітаю
Гравець #74886 отримає деморган 180 за Багоюз,FD in Gz,DM
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Автор скарги #110675 Отримає деморган 20 за Навмисний Таран
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі