Robert Shevchenko
8 ЗСУ
- Реєстрування
- 16 Лют 2025
- Дописи
- 13
- Реакції
- 0
- Бали
- 156
1. Ваш нікнейм: Роберт Шевченко
2. Нікнейм порушника: Стелсик Ексайз [60478]
3. Суть скарги: Їхав я спокійно на автобусі як ця людина почала стріляти по мені далі я зупинився щоб включити фрапс і починити автобус (який він зламав) ця людина почала мені погрожувати зброєю та переслідувати ( з приводу рп мої дії логічні не підпустити щоби грабіжник мене дістався та перекрив дорогу) після чого я зламав його мотоцикл і у нього був вибір чи догнати і мене вбити (помста) або поїхати по своїм справам. Гравець вибрав 1 варіант і погнався за мною після чого в відповідь мене захистила людина
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди:
0:24 гравець каже в мою сторонну "Тваріна тупа"
0:26 гравець погрожує вбити мене
1:14 гравець перегнав мене і знову стріляє
5. Дата порушення: 08.08.26
2. Нікнейм порушника: Стелсик Ексайз [60478]
3. Суть скарги: Їхав я спокійно на автобусі як ця людина почала стріляти по мені далі я зупинився щоб включити фрапс і починити автобус (який він зламав) ця людина почала мені погрожувати зброєю та переслідувати ( з приводу рп мої дії логічні не підпустити щоби грабіжник мене дістався та перекрив дорогу) після чого я зламав його мотоцикл і у нього був вибір чи догнати і мене вбити (помста) або поїхати по своїм справам. Гравець вибрав 1 варіант і погнався за мною після чого в відповідь мене захистила людина
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
0:24 гравець каже в мою сторонну "Тваріна тупа"
0:26 гравець погрожує вбити мене
1:14 гравець перегнав мене і знову стріляє
5. Дата порушення: 08.08.26