Відмовлено Нон рп СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Бер 2026
Дописи
37
Реакції
15
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Назар Максимович
2. Нікнейм порушника: Маркіян Львівський,Юра Чорнобай,Конор Блеквуд
3. Назва організації порушника: СБУ ,ЗСУ
4. Суть скарги:
Вітаю, на зв’язку Марко Глива — минулий ПП ЗСУ, приватний адвокат та Міністр МО. Наразі нік змінено на «Маркуша Хелл». Також зазначу, що дана особа є моїм знайомим.

Ознайомившись із відеофіксацією, хочу висловити свою думку щодо даної ситуації. На мою думку, у діях працівників СБУ чітко простежується повний Non-RP.

Як усе відбувалося:
Мій знайомий ішов у своїх справах, після чого його зупинив автомобіль, у якому перебували двоє працівників СБУ та один працівник ЗСУ.
Вони підбігли до нього та почали вимагати документи, пояснюючи це необхідністю мобілізації. Мій знайомий попросив назвати відповідний указ Президента, а також пояснити, відповідно до якого закону вони мають право мобілізувати громадянина.
Після цього працівник ЗСУ заявив, що знати цю інформацію необов’язково та що її не потрібно повідомляти.
Мій знайомий почав пояснювати їм в офтопі, що їхні дії є Non-RP та не відповідають правилам RolePlay. У відповідь працівники почали поводитися некоректно та ставити питання на кшталт: «Пане, ви під наркотичними засобами чи що?» тощо.
Після цього вони почали його затримувати та везти до дільниці.
Під час проведення процесуальних дій прийшов працівник ЗСУ та почав щось говорити моєму знайомому, хоча даний працівник, наскільки я розумію, не є суб’єктом затримання.
Після того як один із працівників СБУ зрозумів, що не може належним чином провести RP-затримання, він сказав, що не буде продовжувати розмову в офтопі.
Після цього, без належних підстав для проведення поверхневого обшуку, моєму знайомому провели обшук, після чого його посадили.
У зв’язку з цим прошу працівників СБУ надати адміністрації повну відеофіксацію даної ситуації для можливості об’єктивного розгляду.

Дякую за увагу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 09.08.2026
на цій відео фіксації масове порушення

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
495
Реакції
199
Бали
103
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Ви порушили Правила подачі скарг, тому дана скарга не підлягає розгляду​

Не підлягають розгляду:

• Якщо скарга написана від третього лиця;

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі