Відмовлено Слідаки ЗСУ Яворський і Ричков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
89
Реакції
88
Бали
366
1. Ваш нікнейм: Бодя Авторитетович
2. Нікнейм адміністратора: Віталік Яворський Олег Ричков
3. Суть скарги:
Вітаю шановна адміністрація хочу звернути увагу на дії Олега Ричкова та на дії Віталіка Яворського
Вчора я незнаючи будь яких правил офіційних груп у телеграмі скинув відео з 18+ контентом після чого трапилась така ситуація
Знімок екрана 2026-08-10 163916.png

Знімок екрана 2026-08-10 163932.png

І після слів "не так" данний адміністратор забрав у мене можливість відправляти повідомлення, але в правилах не прописано на який термін я отримую покарання що підтверджує що я мог попросити розмута від будь якого адміністратора данної групи але я просидів так до вечора після чого попросив розмута, мене розмутили, після чого мій знайомий повідомив що його звільнили по НРП тобто ми з ним грали в страйкбол і він каже що його звільнили що ще раз доказує що звільнення було НРП, я написав у групу щоб дізнатись за що він був звільнений так як на той момент данну людину вже вигнали з групи також данну людину вже після особистого звернення до полковника повідомили причину звільнення хоча має бути зовсім навпаки, після того як я запитав у групі що взагалі відбувається випадає така ситуація
Знімок екрана 2026-08-10 164010.png

І після слов 'Хто тебе розмутив' данний слідкуючий поновив мені мут як видно на скріншоті що ще раз доказує що данний адміністратор обмежує мене в моїх можливостях без обгрунтованої на то причини так як в моїх словах я не бачу порушень, після данної ситуації я вирішив написати іншому слідкуючому Віталіку Яворському і виходить наступна ситуація
Знімок екрана 2026-08-10 163354.png

після моїх слів данний адміністратор непояснивши основної причини звільнення заблокував мене, то що виходить що другий слідак навіть сам не знає за що була звільнена людина?
Хочу добитися вияснення всіх порушень які тут виявлені також поновлення мого товариша назад у фракцію
Також хочу звернути увагу на колишнього слідкуючого Одіна Пейса він хоч був і один на посаді слідкуючого ЗСУ але він з усіма проблемами справлявся і за весь час його слідкування не було залито ніодного скарги на ньгого тому прошу головній адміністрації звернути на нього увагу та запропонувати йому посаду слідкуючого знову

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Вище в контексті
5. Дата порушення:Все почалося 10.08.2026 з 00:41

Останнє редагування:

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
307
Реакції
108
Бали
244
Вітаю!

1. Щодо муту в Telegram та публікації шок-контенту: З вашого боку було зафіксовано грубе порушення правил офіційних ресурсів проєкту, а саме надсилання матеріалів із демонстрацією жорстокості, насильства та загибелі людей (шок-контент / 18+). Подібний контент суворо заборонений. Наголошую, що незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення.
    1786372308583.png
  2. Щодо обходу покарання: Те, що ви скористалися відсутністю чітко зазначеного терміну в системі модерації та попросили іншого адміністратора зняти мут, є фактичним обходом виданого покарання. Поновлення обмеження після вашої появи в чаті та подальших провокацій є повністю обґрунтованим.
  3. Щодо звільнення іншого гравця: Пояснення щодо причин звільнення надаються виключно самому гравцю або ГА. Вимагати пояснень за третіх осіб у загальному чаті чи особистих повідомленнях є порушенням регламенту спілкування.
  4. Щодо блокування в особистих повідомленнях: Особисті повідомлення адміністраторів не є майданчиком для розбору скарг чи висунення вимог щодо інших гравців.

Очікуйте остаточного вердикту від ГА.

Віталік Яворський

Старший Адміністратор 02 | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
243
Реакції
113
Бали
244
Адреса
Рівне, Україна
Прошу видати даній адміністрації відповідне покарання, обмеження прав за розсудом слідкуючих не припустима
Вітаю
1. Щодо обмеження прав на повідомлення у групі вам на мою думку було видано вірно, тому що ви кидали контент 18+ із фронту що є припустимим фактором порушення
2. Незнання правил не звільняє вас від відповідальності ваших порушень в чаті
3. Особисті повідомлення не є форумом для скарг/конфліктів тому маємо право заблокувати за бажанням.
Очікуйте вердикту ГА.

Останнє редагування:
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
89
Реакції
88
Бали
366
Вітаю!

1. Щодо муту в Telegram та публікації шок-контенту: З вашого боку було зафіксовано грубе порушення правил офіційних ресурсів проєкту, а саме надсилання матеріалів із демонстрацією жорстокості, насильства та загибелі людей (шок-контент / 18+). Подібний контент суворо заборонений. Наголошую, що незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення.
  2. Щодо обходу покарання: Те, що ви скористалися відсутністю чітко зазначеного терміну в системі модерації та попросили іншого адміністратора зняти мут, є фактичним обходом виданого покарання. Поновлення обмеження після вашої появи в чаті та подальших провокацій є повністю обґрунтованим.
  3. Щодо звільнення іншого гравця: Пояснення щодо причин звільнення надаються виключно самому гравцю або ГА. Вимагати пояснень за третіх осіб у загальному чаті чи особистих повідомленнях є порушенням регламенту спілкування.
  4. Щодо блокування в особистих повідомленнях: Особисті повідомлення адміністраторів не є майданчиком для розбору скарг чи висунення вимог щодо інших гравців.

Очікуйте остаточного вердикту від ГА.
То що виходить мут назавжди?
чи (на ваш розсуд)

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
563
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Покарання було доцільним та видано вірно.
Щодо правил у групі - буде внесено корегування, а саме час покарання.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі