Розглянуто **ЗАГАЛЬНО:** Адміністрація, фракції НПУ та СБУ. Скарга для Олега Галицького. Розгляд КА, ГА та спецадміністрацією не цікавить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Імператор

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Кві 2025
Дописи
37
Реакції
67
Бали
63
Добрый день (вечір). У нас на сервері відбувається якийсь жах. Адміністрація на все майже закриває очі й перекидають друг на друга. Кажуть в зверніться до ГА або КА. ГА каже зверніться до КА, а КА говорить звірніться до ГА. А інші заступники просто все знахабніли майже на все закривають очі. Було залито на форум на лідера організації скаргу а слідуючий відповідає на скаргу(З людиною буде проведено песіду) хоча людина систематично порушує правила й всім до одного місця. Також була ситуація(Жінку в гри принижували казали не вірну інформацію свернулися до ГА та КА ні чім не допомогли, пришлось йти до спец.адміна.й вирішувати ці проблеми. Ну це ж не розумно що ГА та КА не допомагають. Набридло нам всім гравцям таке вже не має бажання грати коли таке відбувається. Знімають адміністрацію за втрату довіри від головного ідміністрації та розповсюдження не правдивої інформації розполу конфлікту порушення прав адміністрації бо їм так захотілось. Ще дуже бісят одно коли фракція НПУ та СБУ роблять відоси в ТікТок це дуже забирає честь інших гравців, нам це не приємно. Також коли захищаєш честь інших гравців й себе тобі дають дани. А коли людина починає нецензурно говорити адміністрації дають мут або мінімальний бан людині.Дуже хочеться щоб зробили так зняли всю адміністрацію й набрали більше досвідчених людей, а не людей які ще до достигли 18+ вони діти й не розуміють. Людям не приємно коли людині за 18+ а інша людина яка ще не досягла 18+ буде вчити як правильно грати й розмовляти. Також дуже нам гравцям не подобається за фракція НПУ та СБУ дуже на себе беруть( вони себе рахують богами, а ми звичайні люди НІХТО багато порушують,а їм все закривають на це очі). Ми гравці які після роботи чи після своїх життєвих страв хочемо відпочити після трудного дня в грі, але не хочеться навіть заходити грати коли на сервері таке відбувається. Також хочеться щоб фракцію НПУ та СБУ розпустили й набрали людей які хочуть грати, а не творити дурниці.
Я хочу щоб з кожним моїм голосом та не тільки мої словом, а й з іншими людьми( гравцями )ви прислухалися й застосовували заходи. Пора вже знімати адміністрацію, а саме змінювати відношення до нас гравців. Пан Віталій Петришин та пані Анастасія Коревті вже засиділися на ціх посадах. Хай спробують себе в ролі в яких ми знаходимося,а саме звичайних гравців. Я сам військовий й мені не подобається таке ставлення як до мене та інших гравців. Хай нам краще військовим скажуть дякую що оберігаєте нас, а не таке ставлення.
Я сподіваюсь що приймете міри,а також заходи для вирішення проблем на сервері.
Дякую за увагу та розуміння пане.🫡

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,217
Реакції
2,256
Бали
253
Вітаю, для початку Ваша скарга та звернення оформлене не по формі. З правилами ознайомтесь тут

Пройдемось тепер по Вашим зверненням далі. По перше, особливо Ви до мене не звертались з якимісь питаннями та діями. У Вашій скарзі більше слів ніж доказів та конкретних фактів. Для подальшого розбору ситуації та вияснення усіх деталей зв'яжіться зі мною в Discord - leokingsman.

Окремо хочу звернути увагу, що вік адміністратора сам по собі не є показником його професійності. Для нас важливі знання правил, адекватність, відповідальність, якість виконання обов'язків та ставлення до гравців. Так само перебування на посаді не означає автоматичної недоторканності - якщо за людиною будуть підтверджені порушення, до неї будуть застосовані відповідні дисциплінарні покарання.

Що стосується, зняття Ігрового помічника - рішення приймається керівництвом сервера, яке концентрується лише на правила, які є для Ігрових помічників та адміністрації. Ми зацікавлені в тому, щоб гравці отримували нормальне ставлення, а адміністрація виконувала свою роботу якісно та неупереджено.

Очікую від Вас зворотнього зв'язку в Discord, де обговоримо усі Ваші ситуації із наданими від Вас доказами. Що стосується військових - ми завжди їм дякуємо, вони заслуговують на повагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі