Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,107
Реакції
797
Бали
253
photo_2026-07-28_13-46-19.jpg

Відкриті заявки на посаду Генерала Зброїних Сил України (лідер ЗСУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
Схвалена RP біографія

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які у вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто, в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Заявки приймаються до 12.08.2026, 23:59
Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Останнє редагування:

Тимур Алмазов

Полковник СБУ | Східна Україна
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
388
Реакції
430
Бали
123
1. Ваш ігровий NickName: Тимур Алмазов
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
Так
Лідер НПУ х2, Лідер ДСНС, Лідер ЗСУ, Лідер МОЗ Х, Лідер ДКВС, Заступник СБУ х3,НПУ х2,ДКВС,ДСНС,ВРУ,МР Д,ЗМІ,ЗСУ х3.
Тимур
6. Ваш тег в Telegram:
На обзвоні надам, оскільки не хочу розголошувати цю інформацію
7. Ваш логін в Discord:
hikagoboss
8. Ваш справжній вік:
17

1.Потрібно більше звертати увагу на помилки та недоліки працівників у роботі, але не видавати одразу догани. Іноді краще дати можливість навчитись на своїх помилках, ніж одразу карати за порушення.
2. Створити спеціалізовані підрозділи: ССО, ГУР, ДПСУ, НГУ, ВСП, НК та ТЦК, кожен із яких матиме чітко визначені функції, завдання та напрямки підготовки для підвищення ефективності роботи всієї структури.
3. Планую проводити набори 2–3 рази на день, щоб оперативно поповнювати особовий склад. Також важливо забезпечити якісне навчання новоприбулих та закріплення за ними наставників для швидкої адаптації.
4. Частіше організовувати блокпости, щоб покращити дисципліну, взаємодію та загальну активність особового складу.
5. Також варто запровадити систему премій за виконання завдань. Якщо працівник отримує завдання від старшого складу, він виконує його в RP-форматі, після чого подає звіт у спеціально створену тему на форумі для підтвердження виконання та отримання винагороди.
6.Для зняття догани можна використовувати RP-завдання — це допоможе підвищити рівень рольової гри серед працівників ЗСУ.
7. Також варто розробити чітку систему підвищень, яка буде зрозумілою та справедливою. Вона не має бути складною чи формальною “для галочки”, а навпаки — такою, щоб у особового складу було бажання розвиватися і легко бачити свій прогрес.

8. Окремо можна раз на тиждень проводити конкурси для підрозділів ЗСУ, щоб підвищити активність, мотивацію та зацікавленість у службі.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Я повинен бути лідером, бо відповідальний, вмію слухати інших і доводжу справи до кінця. Готовий брати на себе рішення та працювати заради спільного результату.
На обзвоні скажу, оскільки не хочу розголошувати цю інформацію.
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Олександр Житомирський.

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
191
Реакції
282
Бали
108
В ЗСУ з'явилось п'ять нових окремих родів військ

1. Ваш ігровий NickName: Олександр Житомирський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій? Звісно
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Займав два рази посаду лідера НПУ (04) та недовго займав посаду лідера СБУ (03)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Саня
6. Ваш тег в Telegram: @Sanchas9
7. Ваш логін в Discord: _bitcher_
8. Ваш справжній вік: 16
9.1. Зробити ЗСУ самою активнішою організацією;
9.2. Покращити взаємодію з іншими організаціями;
9.3. Підтримувати високий рівень дисципліни в організації;
9.4. Часто займати ПП/БП щоб гравці бачили що фракція жива;
9.5. Організувати активну роботу підрозділів;
9.6. Розробити нову систему підвищення;
9.7. Часто проводити військові тренування з залученням техніки;
9.8. Запровадити БЗВП для оновлення військових квитків працівникам МВС;
9.9. Запровадити графік підищень щоб співробітники знали коли вони зможуть отримати нове звання.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід керування організацією та бажання розвивати її
11. Місто, в якому живете: Кам'янка
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Посилання
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Посилання

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
753
Реакції
1,049
Бали
153

1786384414036.png

Заява на посаду Генерала Збройних Сил України:

1.Ваш ігровий NickName:Максим Алмазов
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Ознайомлений.
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був.
Лідер ЗМІ
Лідер ДКВС
Лідер МР Д
Лідер ВРУ
Лідер МОЗ К
Лідер ДКВС
Лідер ЗСУ
Лідер СБУ К
Лідер ДКВС
Лідер ДКВС
Лідер МР Д
Лідер ДКВС
Лідер ДКВС
Заступник лідера ДКВС
Заступник лідера ДКВС
Заступник лідера ВРУ
Заступник лідера МОЗ
Заступник лідера МОЗ
Заступник лідера ДКВС
Заступник лідера НПУ Х
Заступник лідера ЗМІ
Заступник лідера ЗСУ
Заступник Лідера ЗМІ
Заступник Лідера СБУ К
Заступник Лідера ДСНС
Заступник Лідера ЗСУ
Заступник Лідера ДКВС
Заступник Лідера ЗМІ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Алмазін.
6.Ваш тег в Telegram: @Almazoww
7.Ваш логін в Discord: maks_almazov
8.Ваш справжній вік: 17

9.Які в вас є ідеї для фракції:
Якщо я стану лідером ЗСУ, перш за все я зроблю усе можливе, щоб кожен боєць відчував, що він - частина чогось більшого, ніж просто фракція. Це буде міцна армійська родина з дисципліною, повагою та духом справжнього братерства.

Я створю Навчальну Академію - місце, де кожен зможе розвиватися, вчитися і ставати сильнішим не тільки фізично, а й морально. Там будемо проводити лекції, тренування, атестації для підвищення кваліфікації, вивчати RP-відповіді, субординацію та тактику. Головне - щоб це не було навчанням «для галочки». Кожен боєць має розуміти, навіщо він це проходить і де зможе використати отримані знання.

Також я запроваджу систему наставництва для новобранців. За кожним новим бійцем можна буде закріпити досвідченого військовослужбовця, який допоможе йому освоїтися у фракції, пояснить основні правила, покаже роботу підрозділу та допоможе уникнути типових помилок. Це дозволить новим людям швидше адаптуватися і не втрачати бажання грати після першого ж дня.

Окрему увагу приділю роботі командирів. У кожного підрозділу повинні бути зрозумілі завдання, графік роботи та план розвитку. Не хочу ситуації, коли підрозділ існує тільки на папері або командир просто має красивий ранг. Якщо людина отримує посаду, вона повинна показувати результат.

Я відкрию нові підрозділи: ССО «Азов», прикордонники «Д.О.З.О.Р», молодіжний корпус «Юний Захисник», військову медицину при МОЗ, а також розвідку та логістику. Кожен підрозділ матиме свою специфіку, форму, завдання, систему навчання та внутрішні заходи. Це дасть можливість бійцям вибирати напрямок, який їм дійсно цікавий.

Також хочу зробити нормальну систему переходу між підрозділами. Якщо боєць добре проявив себе в одному напрямку, він повинен мати можливість спробувати себе в іншому, а не просто залишатися на одному місці без розвитку.

Я введу балову систему. За активність, допомогу побратимам, участь у тренуваннях, патрулях, навчаннях та івентах боєць отримуватиме бали. Їх можна буде обмінювати на призи, грошові бонуси або інші винагороди. При цьому система буде прозорою, щоб кожен розумів, за що саме він отримав бали.

Окремо зроблю щотижневі та щомісячні підсумки. Будемо відзначати найактивніших бійців, найкращих командирів та підрозділи, які показали найкращий результат. Вважаю, що нормальна похвала за роботу мотивує не гірше за покарання за порушення.

Я не хочу, щоб ЗСУ асоціювалися тільки з наказами, стройовою та перевірками. Тому регулярно проводитиму внутрішні заходи, конкурси, змагання, військові навчання та вечори нагородження. Це допоможе створити колектив, де люди знають один одного і реально хочуть повертатися у фракцію.

Також планую проводити спільні заходи з іншими державними структурами. Наприклад, спільні тренування з ДКВС, СБУ, МОЗ та іншими фракціями. Це дозволить не тільки урізноманітнити рп, а й налагодити нормальну взаємодію між державними структурами.

Окремо я попрацюю над дисципліною. Не планую карати людей просто заради покарання. Але якщо є порушення - воно повинно мати наслідки. Для всіх мають діяти однакові правила, незалежно від рангу чи знайомств. Командир, який сам порушує правила, не може вимагати дисципліни від підлеглих.

Покращу систему чергувань та охорони КПП. Будуть чітко прописані обов'язки чергових, порядок зміни постів, дії під час нападу та правила використання військової техніки. Кожен боєць повинен знати, що робити у нестандартній ситуації, а не чекати, поки йому скажуть кожен наступний крок.

Також проведу окремі навчання з технікою. Хочу, щоб військовослужбовці не просто отримували доступ до транспорту, а реально знали, як ним правильно користуватися. Окрему увагу приділю навчанню пілотів та роботі з гелікоптерами.

Ще один важливий момент - набір. Я хочу зробити його більш організованим та цікавим. Новий кандидат має одразу розуміти, куди він прийшов, які тут правила та які можливості для розвитку він отримує. Після вступу людина не повинна залишатися сам на сам із фракцією.

Я також введу систему внутрішніх звітів командирів. Не для того, щоб завалити людей паперовою роботою, а щоб розуміти реальну ситуацію у підрозділах: скільки людей активні, які є проблеми, що потрібно змінити та де командиру потрібна допомога.

Для мене важливо, щоб у ЗСУ не було «мертвих» підрозділів та посад, які існують тільки заради красивого звання. Якщо щось не працює - будемо змінювати. Якщо якась система показує себе погано - я не буду триматися за неї тільки тому, що її придумали раніше.

Також планую створити внутрішню систему пропозицій від бійців. Кожен зможе запропонувати ідею щодо розвитку фракції, проведення заходу чи покращення роботи. Найкращі пропозиції будемо реально впроваджувати, а не просто збирати їх у повідомленнях.

Моя головна мета - зробити ЗСУ фракцією, де є порядок, розвиток і нормальна атмосфера. Щоб новобранець бачив перспективу, досвідчений боєць мав можливість розвиватися, а командир розумів свою відповідальність.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Вважаю, що саме я повинен зайняти цю посаду, адже маю достатній досвід, добре розумію обов'язки лідера та знаю, як організувати роботу фракції. Я готовий приділяти багато часу розвитку складу, підтримувати дисципліну, допомагати гравцям і вирішувати проблемні ситуації. Для мене ця посада - це не статус, а відповідальність. Готовий працювати на результат, вислуховувати пропозиції від складу, виправляти свої помилки та робити все можливе, щоб фракція була активною, організованою й показувала високий рівень рп.

11.Місто в якому живете: Познань
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тут.
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої

покарання): Тут.

Назар Легенда ❤

Екс - Полковник СБУ
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
397
Реакції
263
Бали
81
1786441870101.png

1. Ваш ігровий NickName:
Назар Легенда
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

Ознайомлений
Готовий
Ні

Веремієнко Назар
6. Ваш тег в Telegram:
fistachka_1216
7. Ваш логін в Discord:
fistachka_228
8. Ваш справжній вік:

15 років
1786441878767.png

Систему підвищення цих підрозділів можу показати безпосередньо на обзвоні
1. Створення нових підрозділів. Однн з них будет спільно з МВС та ТЦК.
2. Зробити переробленну систему підвищення.
3. Сробити так щоб Керуючий склад / інстрпуктора робили цікаві, та реально потрібно лекції та тренування
1786441885572.png

Тринування:
Збирання та розбиання автоматів типу Ak-47, M4, Mp5.
Фізо. {Якщо не здають, дисциплінарне стягнення}
Штурм бункеру {Приклад як потрібно робити якщо його захватили клановці} / Спільно з МВС.
1786441888177.png

Лекції на тему:
Теорія про автоматів типу Ak-47, M4, Mp5. {Збирання розбирання}
Статуту.
1786441891964.png
Зробити реальні цікаві та нормальні умови для військово службовців.
1786441894281.png

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?
Тому-що я:
Маю по 7+ годин у день щоб приділятиї їх грі.
Відповідалиьний
Комунікабельний
Зможу зробити гарний, а головне зрозумілий форум для ЗСУ

Дніпро
12. Посилання на схвалену Role Play біографію
13. Ваші покарання
Прошу ГС держа пойти зі мною у войс)

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,107
Реакції
797
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ЗСУ

Схвалені Кандидати:
Олександр Житомирський
Тимур Алмазов

Відмовлені Кандидати:
Максим Алмазов - Вирішено в ОП
Назар Легенда - не готові до співпраці на посаді лідера

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ відбудеться 11.08.2026 о 20:00 (через технічні причини час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ЗСУ].

Бажаю успіхів! ✨

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі