Розглянуто Перешкоджання роботі (таран/підрізання фури) та вбивство робочого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Parker

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лип 2025
Дописи
37
Реакції
41
Бали
167
  • Особистий нікнейм: Алекс Паркер 222925
  • Нікнейм порушника: Саня Беник 220700, Григір Беник 218772 (BlackDvish)
  • Суть скарги: Перешкоджання роботі далекобійником, навмисний таран фури та вбивство за допомогою транспорту (DB).. Я спокійно працював далекобійником та виконував рейс. Даний гравець з товаришем навмисно створили аварійну ситуацію та здійснили таран моєї фури, заблокувавши рух, після чого Саня Беник 220700 дістав зброю та відкрив вогонь по мені без жодної вагомої ігрової причини, його товариш Григір Беник 218772 потім почав цілеспрямовано чавити мене своїм автомобілем, що призвело до смерті мого персонажа під час виконання робочих обов'язків (DB (DriveBy — вбивство/нанесення шкоди транспортом).). Прошу покарати гравця за всією суворістю правил серверу (DM + перешкоджання роботі, DB (DriveBy — вбивство/нанесення шкоди транспортом).
  • Докази (скріншот/відео):
  • Дата порушення: 12.08.2026

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
520
Реакції
196
Бали
109
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Саня Беник (220700) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 75 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Гравець Григір Беник (218772) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 110 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.3.3.
"Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.42.
Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі