Розглянуто До Олега Галицького // Махінації з використанням системи НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Дніпровський

Підполковник СБУ | Во-о-во! Не піду в армію.
Реєстрування
30 Чер 2025
Дописи
58
Реакції
22
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Володимир Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
Ситуація така: я їхав зі співробітниками після Блок Посту до ГУ СБУ та побачив, що людина почала виписувати мені штрафи, а саме НПУ Даня Романенко [39657]. Перша партія штрафів була на суму 2 811 000 грн, друга також на 2 560 000 грн. Після цього я оплатив першу партію штрафів, а друга на даний момент залишається неоплаченою.

Коли я приїхав у НПУ, оплатив першу партію штрафів та викликав адміністратора. Прибув Олег Бачевський, який покликав Алекса Карпатиченко (ЗГС Держ), який і почав розбиратися в даній справі. Після цього адміністратор телепортував порушника, та його почали допитувати щодо ситуації. Людина визнала, що саме вона виписала мені дані штрафи.

Після цього ми поїхали до банкомата, щоб людина повернула мені кошти за штрафи, однак він перекинув гроші на акаунт свого друга — Марк Яременко [42426]. Дана людина дістала кошти.

У результаті Даня Романенко [39657] отримав бан на 10 днів за обман адміністрації.

Моя просьба — повернути мені кошти за штрафи від даної людини, а також перебанити людину на 6000 днів за махінації із системою НПУ, слив НПУ та обман адміністрації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): *перша партія* *друга партія*
5. Дата порушення: 11.08.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,663
Реакції
912
Бали
675
Вітаю.
Гравець який нарахував штрафи вже отримав покарання вигляді блокування ігрового акаунту та чорного списку державних організацій, блокування перевидано на більший термін не буде.
Компенсація буде нарахована протягом 24 годин за накладанні штрафи.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі