В очікуванні СБУ

Н. Зіненко

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
54
Реакції
45
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Нікіта Зіненко
2. Нікнейм порушника: Максим Рябой
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги:Багоюз на біг
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:11.08.2026
Тайм коди:
2:26-2:33

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.НАСБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
354
Реакції
44
Бали
73
Шановна Адміністрація!
Я, Полковник Служби Безпеки України Денис Бурмай, надаю пояснювальну записку яка має додаткову інформацію, де нібито звинувачується Працівник СБУ Максим Рябой.
Заявник Нікіта Зіненко, прошу вас ознайомитися з цією інформацією додатково:

Як видно вас було затриманно на ПП я також там був і бачив що ви дуже багато порушували та мішали працівникам СБУ тим самим вас було затриманно.
Стосовно праціника СБУ з ним буде проведенно Сувора Бесіда за те що Пригав під час затримання!

Також Адміністація хочу доповнити що як видно на фіксації тут було порушення не тільки від працівника , а іменно:
Настюша Нокс -
6.38.
"Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Також
6.28.
"Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.

Прошу звернути Адміністрації на це увагу та зробити правельне рішення!

Марта Петрушка

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
438
Реакції
466
Бали
123
Знімок екрана 2026-05-18 043346.png

Вітаю, шановний Нікіта Зіненко!
Хочу наголосити, що під час зазначених подій, які безпосередньо зафіксовані на наданому вами відеозаписі, було допущено порушення Правил звільнення співучасника клану під час затримання працівниками НПУ або СБУ, а саме:

3.1. Перед початком будь-яких силових дій нападники зобов'язані надати працівникам державних організацій голосове попередження.
3.2. Попередження повинно бути чітким та зрозумілим.
Приклади:

• "Звільніть нашого бійця, або відкриємо вогонь!"
  • "У вас є 10 секунд, щоб відпустити затриманого."
Примітка: краще надати 3 попередження для звільнення свого співкланівця (КД між попередженнями повинно бути не менше 10 секунд)
3.3. Після 3 попередження необхідно надати щонайменше 10 секунд для реакції, якщо реакції не відбулося, діяти згідно пункту 3.4.
3.4. Якщо державні службовці добровільно відпускають затриманого — застосування сили забороняється. (інакше буде вважатись як DM)
3.5. Якщо попереджень не було. |
Догана/Попередження НО.
Щодо дій співробітника: у цій ситуації це не є багоюзом, оскільки, враховуючи особливості місцевості, там наявна нерівна дорога. Натомість саме ви спонукали особу, яка стала вашим співучасником, використовувати баги задля пришвидшення та успішної втечі, координуючи це через офтоп-чат.
Прошу надалі дотримуватися правил гри та не провокувати ситуації, які дають несправедливу перевагу, а також із повагою ставитися до гравців, які грають відповідно до встановлених правил.

Прошу слідкуючих за неофіційними організаціями звернути увагу на зазначений момент, провести відповідну перевірку та зафіксувати виявлене порушення у встановленому порядку.Дякую.

Хмельницька.png

Н. Зіненко

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
54
Реакції
45
Бали
23
Шановна Адміністрація!
Я, Полковник Служби Безпеки України Денис Бурмай, надаю пояснювальну записку яка має додаткову інформацію, де нібито звинувачується Працівник СБУ Максим Рябой.
Заявник Нікіта Зіненко, прошу вас ознайомитися з цією інформацією додатково:

Як видно вас було затриманно на ПП я також там був і бачив що ви дуже багато порушували та мішали працівникам СБУ тим самим вас було затриманно.
Стосовно праціника СБУ з ним буде проведенно Сувора Бесіда за те що Пригав під час затримання!

Також Адміністація хочу доповнити що як видно на фіксації тут було порушення не тільки від працівника , а іменно:
Настюша Нокс -
6.38.
"Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Також
6.28.
"Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.

Прошу звернути Адміністрації на це увагу та зробити правельне рішення!
Вітаю скарга була подана на тему багоюз вашого співробітника
А не на якусь іншу тему порушення Настюши Нокс
Дякую за розуміння

Н. Зіненко

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
54
Реакції
45
Бали
23
Переглянути вкладення 435217
Вітаю, шановний Нікіта Зіненко!
Хочу наголосити, що під час зазначених подій, які безпосередньо зафіксовані на наданому вами відеозаписі, було допущено порушення Правил звільнення співучасника клану під час затримання працівниками НПУ або СБУ, а саме:

Щодо дій співробітника: у цій ситуації це не є багоюзом, оскільки, враховуючи особливості місцевості, там наявна нерівна дорога. Натомість саме ви спонукали особу, яка стала вашим співучасником, використовувати баги задля пришвидшення та успішної втечі, координуючи це через офтоп-чат.
Прошу надалі дотримуватися правил гри та не провокувати ситуації, які дають несправедливу перевагу, а також із повагою ставитися до гравців, які грають відповідно до встановлених правил.

Прошу слідкуючих за неофіційними організаціями звернути увагу на зазначений момент, провести відповідну перевірку та зафіксувати виявлене порушення у встановленому порядку.Дякую.

і давайте зараз не будемо чіпляти тему що до РП
оскільки я подав скаргу з метою
порушення привил а саме багоюз
Дякую за розуміння

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.НАСБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
354
Реакції
44
Бали
73
А не на якусь іншу тему порушення Настюши Нокс
Дякую за розуміння
Вітаю, ми керівництво нашого співробітника та ми маємо право розглядати скарги на наших працівників.
Працівник якщо дивитись з вашими доказами ще не порушив ніж ви. Так що пояснювальна записка була написана в тему і це було доповнено для Адміністрації так як на фіксації видно порушення не тільки від працівника
Більше краще не писати в скаргу щоб Адміністрація не видали покарання на форумі, а іменно Оффтоп в темах

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі