Розглянуто 01 | Мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
443
Реакції
514
Бали
468
1. Discord сервер(-и):01

2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): невідомо

3. Ваш особистий нікнейм у Discord: ra1dennnn

4. Суть звернення:
Хотів подати на роль клану, але чомусь я не міг писати в подачу на роль, хоча мута в мене не було.

Я зрозумів, що в мене забагався мут, і побачив, що у звичайний чат писати я можу. Я тегнув модераторів Discord, щоб вони мені допомогли з мутом, оскільки у войсі на той момент я не бачив модераторів.

Моє повідомлення автоматично одразу видалялось (у мене встановлений плагін, і я бачу видалені повідомлення) — (тик).

Потім я все ж побачив у войсі модератора, зайшов і попросив допомогти та розібратися з мутом.

У той момент я 3 рази написав букву «а», щоб перевірити, чи розблокувався мут. Перші 2 рази повідомлення автоматично видалялися, а відправилася лише 1 буква з 3.

Проте модерація видала мені мут за флуд і за тег модерації, хоча всі повідомлення автоматично видалялися. Я вважаю, що в цій ситуації модерація була неправа.

5. Докази (скріншоти/відео):тиць

6. Дата видачі покарання 12..08.2026 16:48

Нікіта Лізейник

01 | Пенсія
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
555
Реакції
337
Бали
545
Вітаю, шановний гравцю,

Приносимо вибачення за незручності, покарання було видано помилково та не стосувалось даної ситуації. З модератором була проведена бесіда стосовно видачі покарання.

Якщо Вам досі потрібна допомога з забаганим мутом, прошу відписати мені в Discord (nikitalize)

Розглянуто!
Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі