Роман Авторитетов
Новий гравець
- Реєстрування
- 17 Сер 2023
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
- Ваш нікнейм: Сенатор Донецкий, айди 90762
- Нікнейм адміністратора: Валерія Громова
- Суть скарги: вважаю надала дуже суворе покарання у вигляді 15 днів бану, тому що на відео чітко видно що вказана особа навмисно провокувала мене на вказані слова. Я діючий військовий, тому образи в мою сторону сприймаються дуже різко. Передивіться відео, хоч я у відповідь і образив рідних, але це була захисна реакція, тому що гравець систематично протягом дня ображає мене своїми фразами. У свій захист маю відео доказ як того ж дня але годину тому вказана особа ображала мене привселюдно, тому провокація від гравця Віллі Клауд була не вперше, а є систематичною. Відео надішлю додатково. Вважаю додатково що видати лише мут гравцю Віллі Клауд це дуже маленьке покарання, тому що на відео чітко видно кто починає перший !!, або відкіньте його також на 15 діб, або розбаньте мене та дайте також мут як і йому, таким шляхом я згоден понести відповідальність, це буде справедливо !
- Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): є відео стосовно Віллі Клауд, якщо можна я додам його в тг адміністратору або в діскорді, тому що воно завелике там де Віллі клауд провакує мене напротязі дня.
- Дата порушення:12.08.2026