Відмовлено Скарга на поліцейського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фенікс

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Назва теми: Дмитро Тейлор [88624] / Можливе неправомірне затримання, видача статей та штраф

1. Ваш нікнейм: Похмуро Сонячний
  2. Нікнейм порушника: Дмитро Тейлор [88624]
  3. Назва організації порушника: НПУ
  4. Суть скарги:
13.08.2026 приблизно о 23:13 я перебував біля вокзалу зі своїм автомобілем. До мене під’їхав поліцейський автомобіль, працівники ввімкнули проблискові маячки та почали переслідування. Причиною вони називали паркування на тротуарі, хоча, наскільки я бачив, мій автомобіль перебував на проїжджій частині.

Я кілька разів від’їжджав на невелику відстань, оскільки не розумів причини їхніх вимог і намагався з’ясувати ситуацію. Під час переслідування мою машину було сильно пошкоджено. Після цього я вийшов з автомобіля та почав віддалятися пішки, після чого мене затримали.

Під час затримання я неодноразово запитував про його конкретну причину, однак чіткого пояснення, на мою думку, не отримав. Мені видали декілька статей, які я вважаю необґрунтованими, призначили штраф приблизно 200 000 гривень та ув’язнили на 2 години.

Прошу адміністрацію перевірити серверні логи за вказаним часом, перелік виданих мені статей, суму штрафу та правомірність дій працівника НПУ Дмитра Тейлора [88624].

1. Доказ порушення: відео та скріншоти відсутні. Прошу перевірити серверні логи щодо виданих статей, штрафу та ув’язнення.
  2. Дата порушення: 13.08.2026, приблизно 23:13.

Артем Шевченкович

Мл. Адміністратор | Центральна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
38
Реакції
24
Бали
203
Вітаю. Відмовлено!

Не підлягають розгляду:

1.6 Якщо відсутні докази порушення з боку гравця / адміністрації; Тобто з боку Працівника НПУ Дмитра Тейлора.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі