Розглянуто Для ГА/КА (І одразу прохання: роздивіться це нормально й оперативно, а не маринуйте скаргу по 1–2 тижні, як ви зазвичай любите це робити)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Алмазов

03 | Східна Україна
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
296
Реакції
307
Бали
279
1. Ваш нікнейм:
Ярослав Алмазов

2. Нікнейм адміністратора:
Тетяна Делігіоз

3. Суть скарги:

По-перше, щодо FD in GZ — з мого боку це була пряма відповідь на провокацію від гравця Саня Фура.

По-друге, стосовно DM та DM Car: мій друг викликав адміністрацію через репорт з проханням допомогти, оскільки гравець Саня Фура безпідставно закував його в стяжки. На виклику була дана адміністраторка, яка замість допомоги лише відповіла «подайте скаргу на форум».

Виникає логічне питання: як гравець у стяжках повинен самостійно вийти з авто? Єдиним виходом було вбити його, про що він сам мене й попросив. Замість того щоб оперативно надати допомогу гравцеві (для чого й існує адміністрація), адміністраторка просто спостерігала, а потім видала мені покарання за DM та DM Car за вимушену допомогу другу.

Окремо хочу звернути увагу на роботу цієї адміністраторки загалом. Вона практично відсутня в грі, на репорти відповідає вкрай рідко, а скарги на форумі переглядає хіба що раз на місяць. Тож коли вона замість допомоги відправляє гравців «на форум», це виглядає як звичайне відмахування від своїх обов'язків, адже на форумі її активність так само відсутня.

Щодо шрифту та "стилю" адміністраторки: Мені просто цікаво, ми на офіційному форумі проекту чи в зошиті першокласника? Навіщо ставити шрифт, який тупо неможливо прочитати? Вердикт адміністратора має бути читабельним для кожного гравця, а не перетворюватися на квест «розшифруй, що там написано». Нехай почне використовувати стандартний шрифт форуму, а не свої декоративні експерименти.
Знімок екрана 2026-08-14 161731.png

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тик

5. Дата порушення:
14.08.2026

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,586
Реакції
1,441
Бали
643
Вітаю
Скарга буде перерозглянута!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі