Зачинено СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
359
Реакції
213
Бали
458
1. Ваш нікнейм: Кай Лютобор
2. Нікнейм порушника: Максим Рейвен
3. Назва організації порушника: З-L СБУ
4. Суть скарги:
Скарга на неправомірні дії співробітника СБУ

Мене було затримано за орієнтуванням, після чого співробітник СБУ провів поверхневу перевірку та вилучив у мене особисті речі.

Під час проведення поверхневої перевірки співробітник неправильно назвав правову підставу, а саме статтю 9.2, хоча відповідно до встановлених правил у цій ситуації мала бути застосована стаття 9.4. Таким чином, співробітником було неправильно вказано правову підставу для проведення поверхневої перевірки, що є порушенням статуту СБУ.

Також хочу зазначити, що на всі вилучені у мене предмети я мав чинні ліцензії, які підтверджують законність їхнього володіння. Вважаю, що наявність відповідних ліцензій повинна була бути врахована під час проведення перевірки та прийняття рішення щодо вилучення речей.

У зв’язку з вищезазначеним вважаю дії співробітника неправомірними та такими, що потребують службової перевірки.

Особливо хочу звернути увагу на те, що дана особа займає посаду заступника лідера СБУ, тому вважаю, що від співробітника на такій посаді має вимагатися належне знання та дотримання встановлених правил.

Прошу провести службову перевірку щодо дій даного співробітника та, у разі підтвердження порушень, застосувати відповідне покарання, а саме WARN або зняття з посади та звільнення зі складу СБУ.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:15.08​

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
533
Реакції
739
Бали
147
Вітаю, переношу вашу скаргу у відповідний розділ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі