Зачинено Для Олега Галицького щодо ролику на ютуб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Мака

Козак
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
6
Реакції
6
Бали
156
1. Ваш нікнейм: Вадим Мака
2. Нікнейм адміністратора: Олега Галицького
3. Суть скарги:
Доброго дня! шановний Олег Галицький. До мене дійшло посилання на ютуб з роликом про ВІкі Альт. Я був дуже обурений не тільки тим що дівчину з нашого проекту відкрито ображають та цкують. Вже за таке рахую потрібно видати сурове покарання щоб більше нікому неповадно було.
Мене як військового з 22 року, який віддав своє здоров'я захищаючи нашу країну, неприємно вразило використання в цьому відео українського прапору, гербу, прапору який символізує боротьбу за свободу та вшановує пам'ять борців за свободу та незалежність України, добровольчий батальйон "правий сектор" який ще з ато боронить нашу країну, я можу довго перераховувати де вони тримали оборону але я маю надію що ви ще пам'ятаєте тих хто приймав перші бої. Володимир Кайовський який створив цей ролик по тому що мені сказали доросла людина, не дитина яка не може відповідати за свої вчинки і не розуміє що робить,
Його відео принижує не тільки дівчину з гри а й всіх українських захисників нашої країни. Цей ролик зовсім не є смішним.
Мені прикро що на проекті є такі як він люди. Прошу враховувати не тільки контент відносно гравця Вікі Альт а і відносно українських захисників.
Я не бажаю грати на одному проекті з таким гравцем. Так паплюжити українське може тільки людина, яка не вболіває за нашу країну. Це вже не перша мною помічена така неповага до військових та нашої країни, потім вони через ШІ пишуть плаксиві вибачення і їх згодом розбанюють, людина яка пише оскарження через ШІ повірте ні каплі не шкодує за те що зробила, скорочуючи їм терміни або по амністії, ви їм показуєте що вони можуть безвідповідально робити що вони хочуть, недавно бачив людину яку банили за "слава ***********************************" це дуже неприємно, вам пора вже більш суворіше ставитись до людей які так себе ведуть.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скидувати сюди посилання на відео не хочу, думаю ви вже бачили його. Як доказ можу лише надати в особисті документи про те що я є українським захисником.
5. Дата порушення: 15.08.26

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,792
Реакції
964
Бали
409
Вітаю
Очікуйте розгляду основної скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі