Зачинено Відповідь Вікі Альт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
165
Реакції
185
Бали
443
1. Ваш нікнейм: 73124
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Вітаю, пане керівнику проєкту.​

Хочу надати свою позицію щодо поданої на мене скарги та звернути увагу адміністрації на конкретні обставини ситуації.​

Насамперед хочу зазначити, що я не вважаю, що порушив правила UKRAINE GTA, а наведені у скарзі твердження не повністю відповідають фактичним обставинам.​

1. Щодо фотографій

Фотографії, які були використані у відеоролику, перебувають у повністю відкритому доступі. Я не отримував їх шляхом злому, незаконного доступу до приватних акаунтів або викрадення приватної інформації.

Це також важливо у контексті пункту 7.2 правил UKRAINE GTA, де прямо зазначено:

«не вважається порушенням, поширення інформації не в офіційних соцмережах, яку добровільно надав / опублікував гравець».

Тобто якщо фотографія була добровільно опублікована самою людиною у відкритому доступі, її використання не можна автоматично прирівнювати до «зливу» конфіденційної інформації.​

2. Щодо еротичного контенту

У відеоролику відсутній еротичний контент, про який зазначає Віка Альт у своїй скарзі.

Прошу адміністрацію переглянути повну версію відео та самостійно переконатися, чи дійсно там присутній такий контент.​

3. Щодо адреси та місця проживання

Я не поширював адресу проживання Віки, номер будинку, квартири або інші дані, за якими можна було б встановити конкретне місце проживання.

Те, що у відео могло бути згадане місто, не означає розголошення адреси або конфіденційної інформації.

Прошу не ототожнювати поняття «місто проживання» з конкретною адресою, оскільки це різні за змістом речі.​

4. Щодо першої версії відео

Хочу окремо пояснити ситуацію з першою версією відеоролика.

Я навмисно видалив першу версію, яка була опублікована у більш відкритому форматі, після чого перевиклав матеріал з обмеженим доступом для значно меншої кількості людей.​

5. Щодо поширення відео іншими гравцями

Я не можу відповідати за дії інших людей.

Якщо інші гравці самостійно завантажували, пересилали або демонстрували відео у своїх діскорд-каналах чи голосових чатах, це були їхні власні дії.

Зокрема, якщо Енді Граймз демонстрував відео в офіційному діскорді 04 сервера, це не означає, що саме я його там поширював.

Прошу адміністрацію розмежовувати мої дії та дії інших гравців і не покладати на мене відповідальність за те, що робили сторонні особи.​

6. Щодо погроз у приватних повідомленнях

Також хочу звернути увагу адміністрації на поведінку самої Віки Альт.

Вона писала мені в особисті повідомлення щодо звернення до поліції та заяв, пов'язаних із ситуацією.

Я стверджую, що саме звернення до поліції є порушенням правил, та це мало характер залякування або тиску на мене у зв'язку з ігровим конфліктом.

Особливо звертаю увагу на пункт 5.23 правил: «Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті».​

7. Щодо пункту 7.2 правил

Пункт 7.2 передбачає відповідальність за підштовхування, маніпулювання, заклик або переслідування гравців у реальному світі, а також за злив фотографій, вимагання або поширення конфіденційної інформації.

У моїх діях не було переслідування Віки у реальному житті, розголошення її конкретної адреси чи отримання приватних фотографій незаконним шляхом.

Навпаки, використані фотографії були у відкритому доступі, що прямо враховано у примітці до цього ж пункту.​

8. Підсумок

Вважаю, що надана скарга містить твердження, які не відповідають фактичним обставинам.

Я не поширював адресу проживання Віки, не отримував приватні фотографії незаконним шляхом та не додавав до відео еротичного контенту.

Фотографії були у відкритому доступі. Першу версію відео я видалив та перевиклав матеріал з обмеженим колом доступу. Я також не можу нести відповідальність за подальші дії інших гравців, які могли самостійно демонструвати або пересилати відео.

З огляду на наведене вважаю, що з мого боку відсутнє порушення правил UKRAINE GTA, а тому прошу адміністрацію не застосовувати до мене покарання без встановлення конкретного пункту правил та конкретного доказу його порушення.​

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 123
5. Дата порушення: 15.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі