Розглянуто R - 558 l SAINTS / 220321 / не поважне Ставлення / Дб Просто так / Дб в зз на сто / Дм Просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
168
Реакції
65
Бали
77
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський

2. Нікнейм порушника:
Джигіт Одінс [220321]

3. Назва клану порушника:
SAINTS

4. Суть скарги:
Я гасив з хлопцями веселився і гравець Джигіт Одінс мене обзиває і Дб мене і потім Дб в зз на сто і потім та вбиває мене Просто так

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1.Відео
Тайм коди: 01:50-03:00- я приїжджаю на сто лагодитись після цього я приєднався в рух подивитися що там цікаво у хлопців а гравець джигіт одінс ображає і б'є трохи машину кулаками і каже що я його затулити не можу і змушує щоб я його вбив
03:10-04:35- був у машині я і потім він почав дб і штовхати мене і заважає лагодитись і дб у зз на сто просто так
2.Відео
Тайм коди: 01:40-02:05- я бігав стояв дивився з хлопцями гасив хотів анімацію потанцювати покористувати і Джигіт Одінс Вбиває мене просто так

6. Дата порушення: 15.08.2026

Артем Бандерівський

Мл.Адміністратор | Центральна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
391
Реакції
221
Бали
458
Вітаю Шановний Гравець
Гравець Джигіт Одінс [220321] отримає покарання [мут 240 хвилин, деморган 140 хвилин]
Порушення правил Ukraine Gta 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

Порушення правил Ukraine Gta 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Порушення правил Ukraine Gta 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності.
Порушення правил Ukraine Gta 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
Порушення правил Ukraine Gta 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
Порушення правил Ukraine Gta 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

Гравець Річард Крест[226644] отримає покарання [деморган 20 хвилин]

Порушення правил Ukraine Gta 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі