Відмовлено Cбу+оскар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Чер 2026
Дописи
24
Реакції
23
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олександр Кіров
2. Нікнейм порушника: Федя Батурінець, Тимофій Авенчук
3. Назва організації порушника: Сбу
4. Суть скарги: не відігровка рп + оскар 1-відео причина в тому що коли Сбу везло мене до віділку друге в мене крашнулась ігра я попав на тт потім я тепнув адміна росказав ситуацію і він тепнув мене до Сбу вони мене затримали не відігровка рп +оскар мене привезли до віділу в мене фрапс перервався в ітогі мене взяв другий працівник також не приставися та повів в кімнату 0:18 сек прийняв мене Тимофій Авенчук і не приставився і не придставив своє посвічення 0:40 сек я просю адвоката ні мені нічого мені не відповідають 0:50 сек каже що я не в рошуку але потім задаюсь питанням що за що затримали потім повна тишина
1:50 правокація від працівника Тимофія Авенчук ви жоско упали канешно сильно 10 людей на двоїх ну ладно 1:56 я кажу що я очікую адвоката 2:00 я сто разів повторив що очікую Адвоката в ітогі мені сказали що я не очікую 2:59 так званий працівник Тимофій Авенчук оголосив мені рошук а до цього мене не було в рошуку і ніхто мені не відповів мені на моє запитання чому вони мене затримали в ітогі взяв мене і повів і так мені ніхто не визвав адвоката хотя я просив сто разів в кінці відео Без адвоката якого не було і не надали послуги мене почали обшукувати
5. Доказ порушення (скриншот/відео):1-відео доказ оскар і не відігровка рп ляп ляп- 2 відео доказ не відігровка рп не надали послуги якими я можу скористатися

Останнє редагування:

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
531
Реакції
742
Бали
153
Вітаю, переношу вашу скаргу, у відповідний розділ.

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,484
Реакції
1,549
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!

Порушень не виявлено, вас було затримано під час напад на ВЧ що являєтся порушення ККУ стаття 49, 48, 44, с приводу адвоката працівник вас запитав 2 рази *Чи бажаєте скористуватись своїми правами?* нащо ви просто мовчали.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі