Зачинено Гарік Альварез/Хантер Чикибрики/Гарік Буданович/можливе використаня читів/DM/PG/Перешкода

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Джеффері

Форумний Герой|Подільский Край (06)
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
221
Реакції
101
Бали
244
1. Ваш нікнейм:Микола Джеффері
2. Нікнейм порушника:Гарік Буданович,Хантер Чикибрики
3. Назва клану порушника: BUDANOVICHI,AVANGARD
4. Суть скарги:
Під час захоплення ПП «Конча-Заспа» до нас заїхали представники клану BUDANOVICHI. Вони почали перелазити через огорожу на територію ПП та без будь-якої зрозумілої причини відкрили вогонь по нашим гравцям.

Згодом до них приєднався ще один представник BUDANOVICHI, а також гравець із клану AVANGARD — Хантер Чикибрики.

Ніякої війни чи домовленого конфлікту з кланами BUDANOVICHI та AVANGARD у нас не було. Тому виникає питання, на якій підставі дані кланівці втручалися в захоплення ПП та відкривали вогонь по нашим гравцям.

Також хочу зазначити ще один момент. Коли вдруге я проїжджав повз патрульний пост, представники даних кланів просто відкрили по мені вогонь, після чого сказали, що вбивають нас через те, що ми захопили БП.

Виникає питання: з яких пір захоплені БП/ПП відбивають звичайні кланівці, якщо для цього існують державні структури? Якщо клан не має жодного офіційного конфлікту з нами та не перебуває з нами у війні, то на якій підставі вони вирішили самостійно «відбивати» БП та відкривати вогонь по гравцях?

Окремо прошу звернути увагу на гравця Хантер Чикибрики. На одному фрапсі видно, як він веде стрільбу безпосередньо по мені та практично не допускає промахів. На іншому фрапсі його поведінка під час стрільби вже помітно відрізняється — присутній значний рух прицілу/«рукотрясіння».

Я не стверджую, що гравець використовує стороннє програмне забезпечення, однак прошу адміністрацію перевірити його на можливе використання сторонніх програм, оскільки характер стрільби на фрапсах відрізняється.

Також прошу звернути увагу на чисельну перевагу. Приблизно 2–3 гравці з їхнього боку змогли покласти 10+ наших гравців, які одночасно брали участь у перестрілці. Вважаю, що дану ситуацію необхідно перевірити на предмет PG, оскільки гравці фактично ігнорували значну чисельну перевагу противника та поводилися так, наче не оцінювали загрозу для свого персонажа.

Прошу адміністрацію:​

1. Перевірити дії представників BUDANOVICHI щодо безпричинного відкриття вогню.
  2. Перевірити, на якій підставі кланівці вирішили самостійно «відбивати» БП/ПП.
  3. Перевірити епізод, коли під час мого повторного проїзду патрульного поста по мені було відкрито вогонь.
  4. Перевірити правомірність участі AVANGARD — Хантер Чикибрики у даній ситуації.
  5. Перевірити Хантер Чикибрики на можливе використання стороннього програмного забезпечення.
  6. Перевірити ситуацію на PG.
  7. Переглянути повністю всі надані фрапси та встановити, хто саме розпочав конфлікт.
  8. У разі підтвердження порушень — притягнути винних гравців до відповідальності згідно з правилами сервера.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик,тик 2
Таймкоди до 1 фрапсу:9:50-відкритя вогню від клана BUDANOVICHI
10:29 Ще один гравець з їхнього клану тулить
10:45-Прийшов гравець Хантер Чикибрики з AVANGARD
10:55 Хантер Чикибрик відкриває вогонь без промахів
12:11 Повторне відкритя вогню+вбивство без промахів
12:13 Гарік Альварез відкриває вогонь тик

6. Дата порушення:16.08.26

Олег Яворівський

Щаслива людина
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,559
Реакції
316
Бали
379
Вітаю, Шановний Гравець!
Уважно розглянувши вашу скаргу та докази прикріплені до неї,
Можу винести наступний вердикт:

Перевіривши всю інформацію, яка потрібна мені для розуміння, можу затверджувати, що цієї інформації мало для того аби розуміти чи дійсно у даного гравця є якісь сторонні ПЗ...
Безумовно дана ситуація склала значну незручність в займанні ПП, проте я не можу винести покарання, так як відеодоказ занадто великий та ситуація досі є незрозумілою.

Проте за даними гравцями, яких ви вказали будемо слідкувати далі, якщо будуть якісь нарікання на використання стороннього ПЗ, даних гравців буде покарано.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі