Розглянуто зсу нпу порушують пралива

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
94
Реакції
15
Бали
372
1. Ваш нікнейм:58303
2. Нікнейм порушника:96666 106356 110676 104665 92746
3. Назва організації порушника: ЗСУ НПУ
4. Суть скарги: Я подорожував Киевом та на моту поствили блок пость та не шанобливо мене зустріли на пбол посту тоеть показали які вони не добри луди і держ організація та мене зупинив зсу вин немае право мене спинать даже якшо це блок пость повинен зупинать працівник полицій а ле чогос зупинив зсу також я отримав накладні на тоівар та почав іхать за накладними на товарами яки були прописани в накладной
00,13- взав заказ і працівники порушилиданий пунк
6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Примітка: Правило діє лише у випадку, якщо підтверджено, що гравець перебував на роботі та виконував робочі завдання.
92746 не смогла росказать куда нелза стрілать шо нелза відкривать вогон полудам
02,10 виташили с машини яка була закрита
106356- виташив закерма непонатно як якім образом вин виташив мене с машини якшо двер була закрита

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:16,08,2026

Ростислав Романович.

ГС Зльот | Ст.А | С ДКВС/ЗСУ | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
532
Реакції
252
Бали
478
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт!
За порушення правил Ukraine GTA а саме:

Ви заїхали на блокпост, після чого вас зупинили працівники ЗСУ та НПУ для перевірки документів. Однак ви не вийшли з автомобіля та почали рухатися далі, проігнорувавши вимогу працівників.

У зв’язку з тим, що ви почали тікати з місця перевірки, працівники ЗСУ та НПУ відкрили по вас вогонь.

За результатами розгляду ситуації порушень з боку працівників ЗСУ та НПУ не виявлено, так як на у вас є перевага над гравцями через скін Крик.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі