- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 1,141
- Реакції
- 2,115
- Бали
- 643
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?:Данило Франчук
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так, повністю ознайомлений з правилами серверу та державних організацій і готовий їх дотримуватися.
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:Так, готовий понести відповідне покарання.
Так, маю досвід на керівних посадах. Після свого блокування я був на 3 керівних посадах. А саме 2 рази підполковником ЗСУ та зараз Підполковник НПУ. Я вже показав себе з кращої сторони, відстоявши терміни своїх посадах добре. Я знаю, що з моїм покаранням зазвичай не беруть на Зам. Лідера. Але я справді карденально змінився, та готовий показувати себе далі з найкращої сторони. Я знаю, що ГА. Може зробити виключення та дати мені дозвіл зайняти дану посаду. Я даю вам слово, що я вас не підведу!
6. Ваш справжній вік:Даниїл
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?:16 років
8. Місто, в якому живете:Так, без проблем.
9. Ваш логін в Telegram:Хмельницький
10. Ваш логін в Discord:Lavion_d
11. Які у вас є ідеї для фракції:lembott1999
12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника?:
- Підтримувати порядок та дисципліну серед особового складу.
- Проводити регулярні тренування та навчання для підвищення рівня RP.
- Впровадити чіткий розподіл обов'язків між співробітниками.
- Проводити спільні заходи для покращення командної роботи.
- Заохочувати активних та відповідальних співробітників.
- Регулярно проводити перевірки знань правил та службових обов'язків.
- Організовувати цікаві ГРП та інші заходи для підвищення активності фракції.
Вважаю, що підходжу на цю посаду завдяки своїй відповідальності, активності та бажанню розвивати фракцію. Маю досвід на керівних посадах, тому розумію, як правильно працювати з особовим складом, підтримувати дисципліну та вирішувати конфліктні ситуації. Готовий допомагати молодшому складу, контролювати виконання службових обов'язків та підтримувати порядок у фракції. Також готовий працювати в команді з лідером і докладати максимум зусиль для розвитку та активності організації.
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу/правилами державних організацій?:Данило Франчук
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так, повністю ознайомлений з правилами серверу та державних організацій і готовий їх дотримуватися.
4. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Якщо так, то розпишіть:Так, готовий понести відповідне покарання.
Так, маю досвід на керівних посадах. Так, 2 рази пуд підполковник ЗСУ. Та діючий підполкрвник НПУ
6. Ваш справжній вік:Даниїл
7. Чи готові Ви підтвердити свій вік?:16 років
8. Місто, в якому живете:Так, без проблем.
9. Ваш логін в Telegram:Хмельницький
10. Ваш логін в Discord:Lavion_d
11. Які у вас є ідеї для фракції:lembott1999
12. Чому саме ви повинні зайняти звання підполковника?:Натисніть, щоби розкрити...
- Підтримувати порядок та дисципліну серед особового складу.
- Проводити регулярні тренування та навчання для підвищення рівня RP.
- Впровадити чіткий розподіл обов'язків між співробітниками.
- Проводити спільні заходи для покращення командної роботи.
- Заохочувати активних та відповідальних співробітників.
- Регулярно проводити перевірки знань правил та службових обов'язків.
- Організовувати цікаві ГРП та інші заходи для підвищення активності фракції.
Вважаю, що підходжу на цю посаду завдяки своїй відповідальності, активності та бажанню розвивати фракцію. Маю досвід на керівних посадах, тому розумію, як правильно працювати з особовим складом, підтримувати дисципліну та вирішувати конфліктні ситуації. Готовий допомагати молодшому складу, контролювати виконання службових обов'язків та підтримувати порядок у фракції. Також готовий працювати в команді з лідером і докладати максимум зусиль для розвитку та активності організації.