Розглянуто Ейден Блеквуд, оскарження догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

КирилоМутик

Як встану, кожен опєр - Упал намочєний
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
161
Реакції
153
Бали
88
Адреса
Одеса
1. Ваш нікнейм: Кирило Мутик
2. Нікнейм порушника: Ейден Блеквуд
3. Суть скарги: Лідер дав мені догану тільки із за того що побачив в чаті повідомлення про те. що мене ув'язнили в деморган за дм кар. Так як ситуація не завершена та я написав оскарження за це покарання то чому лідер має право мені видати догану якщо він не бачив повної ситуації?) Якщо ж з точки зору статуту про СБУ він правий, тоді чому цей пункт взагалі існує? Адміністратори також помиляються, і навіть не запитавши що там було без роздуму лідер видає догану. Як щодо зазирнути в корінь проблеми і змінити цю не дуже розумну систему ? Слідкуючий МВС Олексій Горобчик повідомив мене що за будь які порушення правил UG видають догану згідно того ж пункту, що видали й мені. Тоді якого хера умовній людині за MG мають видавати догану? Якого біса взагалі правила серверу відносяться до законодавства??
Прошу:
Перевірити наскільки доцільно було видавати догану та взагалі її доречність,
Прибрати цей пункт правил (про порушення правил UG оскільки вони ніяк не стосуються рп процесу)
Догана видана за пунктом правил UG 1.3.1.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/hbhf4pgqgks9eqaf
5. Дата порушення: 16.08.2026

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,756
Реакції
1,572
Бали
253
Вітаю, пункт в статуті створений з метою прирівнення до правил державних організацій. Згідно пункту 2.32: Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС, є відповідне покарання, пункт і був доданий до статуту. Щодо ваших слів " Тоді якого хера умовній людині за MG мають видавати догану?", за практику саме за такі покарання не брались до уваги з метою видачі догани. Покарання ваше поки не оскаржене, проте з приводу догани, вона буде знята.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі