Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Тюленев

Сторожила госски
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
65
Реакції
35
Бали
167
1. Михайло Тюленев

2.-
3.Здравствуйте, шановна адміністрація та перевіряючі мою скаргу.

Я вирішив знову подати заяву на амністію, тому що знаходжусь у бані вже більше пів року. Бан отримав приблизно на 6000 днів за використання читів. Я прекрасно розумію за що отримав покарання і не намагаюсь виправдовувати свій вчинок, тому що це дійсно було порушенням правил проекту з моєї сторони.

За цей час я вже багато разів подавав амністію і отримував відмову, але все одно вирішив спробувати ще раз. Я розумію що адміністрація не зобов'язана мене розбанювати тільки тому що пройшло багато часу, і я цього не вимагаю. Я просто хочу попросити дати мені ще один шанс повернутись на проект.

За час бану я зрозумів що використання читів було великою помилкою. На той момент я не думав про наслідки і просто хотів отримати перевагу в грі, але в результаті втратив можливість нормально грати на проекті. Зараз я розумію що ніякий чит не вартий того, щоб потім втратити акаунт на якому було проведено дуже багато часу.

Я провів на проекті достатньо багато часу, у мене залишилось багато спогадів пов'язаних з грою, друзі з якими я грав і взагалі бажання знову повернутись. За ці пів року я нікуди не подівся і інтерес до проекту у мене не пропав. Навпаки, зараз мені набагато більше хочеться грати чесно і нормально розвиватись разом з іншими гравцями.

Я не прошу повністю забути моє порушення і зробити вигляд що нічого не було. Я знаю що отримав заслужене покарання. Але все ж сподіваюсь що адміністрація зможе побачити що час пройшов, і я дійсно усвідомив свою помилку. Якщо мені дадуть амністію, я обіцяю більше не використовувати заборонені програми та не порушувати правила проекту.

Я розумію що після такого великого терміну бану довіри до мене може бути мало. Тому я готовий довести своїми діями що другий шанс був даний не дарма. Я не хочу знову отримати бан і втратити можливість грати, тому буду відноситись до правил набагато серйозніше.

Дуже хочу повернутись на проект, знову грати з друзями, розвиватись і просто проводити час у грі. Я сподіваюсь що мою ситуацію все таки розглянуть не тільки по факту порушення, але і з урахуванням того скільки часу я вже знаходжусь у блокуванні.

Дякую велике за те що приділили час моїй амністії та прочитали весь текст. Я розумію якщо мені знову відмовлять, але все ж сподіваюсь на розуміння і хоча б на останній шанс. Найбільше хочу просто повернутись у гру і довести що я дійсно зробив висновки зі своєї помилки.

З повагою, Михайло Тюленев.

4.-
5.-

Останнє редагування:

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
819
Реакції
406
Бали
478
Вітаю
Відповідь надавалась в попередніх зверненнях

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі