Олег Житомирський
𝑼𝑷𝑻𝑶𝑾𝑵 𝒗𝒔 𝑺𝑩𝑼
- Реєстрування
- 26 Лис 2024
- Дописи
- 154
- Реакції
- 234
- Бали
- 271
1. Ваш нікнейм:Назар Рейнхард
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація!
Прошу розглянути моє оскарження щодо покарання у вигляді ЗЧС Держ терміном на 30 днів.
Прошу зняти дане покарання, оскільки вважаю, що я заслуговую на перегляд рішення. Я визнаю свої помилки та готовий зробити висновки з даної ситуації. Надалі зобов’язуюсь суворо дотримуватися правил, виконувати свої обов’язки відповідально та не допускати подібних порушень.
За час перебування у Держ я намагався показувати активність, допомагати фракції та виконувати поставлені завдання. Прошу врахувати це та надати мені можливість продовжити роботу без даного обмеження.
Буду вдячний за повторний розгляд мого покарання та його повне зняття.
Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення:30.07.26
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація!
Прошу розглянути моє оскарження щодо покарання у вигляді ЗЧС Держ терміном на 30 днів.
Прошу зняти дане покарання, оскільки вважаю, що я заслуговую на перегляд рішення. Я визнаю свої помилки та готовий зробити висновки з даної ситуації. Надалі зобов’язуюсь суворо дотримуватися правил, виконувати свої обов’язки відповідально та не допускати подібних порушень.
За час перебування у Держ я намагався показувати активність, допомагати фракції та виконувати поставлені завдання. Прошу врахувати це та надати мені можливість продовжити роботу без даного обмеження.
Буду вдячний за повторний розгляд мого покарання та його повне зняття.
Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення:30.07.26