Розглянуто Оскарження для ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Захар Хард

Козак
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
23
Бали
260
Discord сервер(-и):01.02.03.04.05.06.07
Ім’я та прізвище модератора: Анастасія Гончарова
Ваш особистий нікнейм у Discord: emputi_nu
Суть звернення. Вітаю. Я є учасником дс всіх серверів гри, так як на кожному сервері маю аккаунт бо я каптер, який грає капти, тому для мене користування офіційним дс гри є важливим та необхідним. Недавно виникла ситуація де модератор дс Анастасія Гончарова під час капта в офіційному дс 04 серверу прямо під час бою почала банити гравців з мого клану, так як на її думку вони некоректно висловлювалися. Звісно вони порушували правила користування офіційним дс, але видати їм покарання можна було й по закінченню битви. Ця битва була переграванням, тому для нас вона була важливою, а із-за того що частина гравців грали без войса й відповідно не отримували необхідну для них інформацію, та ті хто були у войсі не отримували від них інфу суттєво вплинуло на результат битви яку ми програли з різницею в 1 бал. Пані модератор заруїнила нашу битву, тому ми були дуже сильно на емоціях та коли виходили з войса деякі не стрималися та образливо висловилися в її сторону. Я був один з таких, емоції мене переповнювали тому я не стримався. Зараз розумію що це було грубо, образливо та неприпустимо. Тому хочу насамперед вибачитися за свою поведінку. Прошу переглянути моє блокування по всіх серверах. Як я вже писав вище я каптер який має бути у войсі під час битви. Звертаючись до Вас я освідомлений що пані Анастасія близька Вам людина та мої образи в її сторону для Вас більше ніж просто порушення, але прошу врахувати ситуацію загалом. Тут мали місце більш емоції після поразки та коли вони вляглися я зрозумів що накоїв та щиро шкодую про сказане. Висновки я зробив та запевняю подібне не повториться

Докази (скріншоти/відео): https://ibb.co/21m9TKf7
Дата видачі покарання.08.08.26

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
719
Реакції
1,145
Бали
543
Вітаю.
Покарання буде оскаржено до 30 днів блокування з моменту розгляду скарги.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі