Зачинено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Одін Бьор

02 | Західна Україна
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
45
Реакції
71
Бали
207
1. Ваш нікнейм: Одін Ларсен
2. Нікнейм адміністратора: Лідія Флоренс
3. Суть скарги:
Вітаю.

Хочу оскаржити рішення адміністратора щодо відмови у розгляді моєї скарги на гравця.

Я подав скаргу на форум, оскільки гравець під час гри використовував нецензурну лексику. Порушення було зафіксовано на відео, яке я прикріпив до скарги. На відеозаписі чітко та без сумнівів чути висловлювання гравця, через що факт порушення можна безпосередньо оцінити за наданим доказом.

Однак у розгляді скарги було відмовлено з аргументацією, що відео є занадто коротким.

Прошу звернути увагу, що тривалість відеозапису сама по собі не впливає на наявність або відсутність порушення, якщо необхідний момент чітко зафіксований і його зміст можливо однозначно почути та оцінити.

Я не заперечую проти вимог щодо оформлення доказів, однак вважаю, що в цьому випадку відео безпосередньо підтверджує факт використання нецензурної лексики, а тому прошу переглянути рішення адміністратора та повторно розглянути надані мною докази.

Прошу головного адміністратора перевірити ситуацію та надати обґрунтовану оцінку щодо того, чи достатньо наданого відеозапису для підтвердження порушення.

Дякую за розгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення: 22.08.2026

Одін Бьор

02 | Західна Україна
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
45
Реакції
71
Бали
207
Також хочу зазначити, що цей гравець уже неодноразово порушував правила сервера. Переглянувши історію його покарань, можна побачити, як часто гравець порушує правила та отримує покарання за свої дії. Тому дана ситуація не є одноразовим випадком, а є черговим порушенням з його боку.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
896
Реакції
464
Бали
279
Вітаю Шановний гравець.
Оскільки відео не висвітлює повну картину, чому саме відбулася ситуація, та чому саме така реакція гравця, було відмовлено.
Адміністратор розцінив доказ, як можливо обрізаний та можливо приховані причини початку ситуації.
Якщо ви маєтет відеодоказ який фіксує ситуацію з самого початку, переподайте скаргу.
|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі