Розглянуто Дмитро Яворівський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Н. Зіненко

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
61
Реакції
46
Бали
17
1. Ваш нікнейм:Нікіта Зіненко
2. Нікнейм адміністратора:Дмитро Яворівський
3. Суть скарги:Несправедливо откинули в деморган, а саме я тікав від НПУ та їх затулив коли НПУ почали тулить по нам
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Також якщо гравець з клану виконує замовлення ситемне на вбивство - не карається.
На відео фіксації момент 2.27 гравець відрив по нам вогонь
нА моменті 3.05 я відкрив вогонь у відповідь тобто або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-4130-ДМ.436677/
5. Дата порушення:

Олег Яворівський

ГС Неофіційних організацій | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,537
Реакції
311
Бали
379
Вітаю, Шановний Гравець!
Так як це є мій Слідкуючий, мушу додати свій коментар:

Переглянуши весь відеодоказ зі скарги, можу сказати, те що вердкит даним Адміністратором було винесено не коректно, за що ми вибачаємось та ви будете витягнуті з деморгану.
Але скарга потребує додаткового розгляду, а саме...
Ви, Гравець, Нікіта Зіненко [51857], будете посаджені в деморган на 60 хвилин за порушення наступного правила
Ukraine GTA:
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

Після вердкиту Головного Адміністратора або Куратора Адміністрації вас буде покарано.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,526
Реакції
878
Бали
608
Вітаю.
ГС неоф надав відповідь вище.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі