Розглянуто Чому так?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данна Клуб

Поважний гравець
Лідер
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
109
Реакції
129
Бали
443
1. Ваш нікнейм: Данна Клуб
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Дніпровський, Юрій Федчак, Микола Житомирський.
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє!
Сьогодні сталася така ситуація Я їхала на автомобілі, після чого працівники НПУ почали моє переслідування. Я зупинилася та почала ознайомлюватися з посвідченням працівника НПУ, після чого почала пред’являти свої документи. У цей момент до нас під’їхала інша людина та почала стріляти в працівників НПУ, унаслідок чого вони загинули. Після цього переслідування, наскільки я розумію, не було знято. Я звернулася до працівників НПУ та попросила зняти з мене переслідування. Працівник повідомив, що переслідування розпочав його напарник, який перебував за кермом службового автомобіля. Проте в його напарника зникло світло, тому він не може зайти в гру та зняти переслідування. У зв’язку з цим хочу уточнити в адміністрації: що мені робити в такій ситуації та чи є ще переслідування. Написала в репорт «є питання», після чого адміністратори попросили описати проблему детальніше. Проте через обмеження на кількість символів я фізично не могла повністю описати ситуацію в одному повідомленні. Після цього я повторно написала в репорт, що маю питання щодо НПУ, оскільки вже намагалася звернутися з цього приводу, але отримала відповідь: «Запитайте самостійно». Я просто не розумію, навіщо тоді фармити репорти, якщо в ситуації, коли справді потрібна допомога, адміністрація фактично або посилає на форум, або просить описати проблему детальніше. Це, по суті, створює ще більше роботи 😅
Якщо через обмеження на кількість символів немає можливості нормально описати проблему в репорті, то хоча б можна було запропонувати пояснити ситуацію через голосовий чат, запросити у (Discord) або ж надати інший спосіб, щоб нормально пояснити проблему..!
Ps: Я не маю жодних претензій до НПУ та не пишу скаргу на їхніх працівників. Я лише хочу зрозуміти, чому адміністрація фармить репорти та не допомагає!!)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 😕
5. Дата порушення: 22.08.2026

Юрій Федчак

Ст. адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
744
Реакції
189
Бали
458
Вік
19
Вітаю.
Хочу додатково пояснити ситуацію зі свого боку.

Згідно з п. 4.12 Правил UKRAINE GTA, звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим. Ваші звернення «є питання» та «є питання по НПУ» фактично не містили опису проблеми, за яким адміністратор міг би одразу зрозуміти, яка саме допомога вам необхідна.

Розумію, що в репорті існує обмеження на кількість символів, однак для пояснення суті ситуації не обов’язково описувати весь перебіг подій. Достатньо було коротко зазначити, наприклад: «НПУ почало переслідування, працівник вийшов. Що робити?» Такого повідомлення було б достатньо для розуміння суті звернення.

Щодо самої ситуації: з повідомлення «є питання по НПУ» адміністрація не могла визначити, чи йдеться про скаргу на працівників НПУ, ігрову консультацію, переслідування, розшук або будь-яку іншу ситуацію. Саме тому й було запропоновано конкретизувати питання.

Фраза щодо «фарму репортів» у цьому випадку, на мою думку, є недоречною. Метою відповіді не було закрити репорт заради статистики або відмовити вам у допомозі. Проблема полягала виключно у відсутності в самому зверненні інформації, яка дозволяла б зрозуміти суть питання та надати коректну відповідь.

Очікуйте відповіді від КА / ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі