Розглянуто DM | By Zloy

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Іванович | Артур Злой

Підполковник НПУ | Чорноморський край
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
163
Реакції
148
Бали
144
1. Ваш нікнейм: Віктор Іванович
2. Нікнейм порушника: 7996
3. Суть скарги: Зупинив я авто. І за моєю спиною почали стреляти. Та згодом вбили. (Тайм код: 8:00-8:26)
Вибачаюсь за моє ПГ, я не навмисно підбіг до нього..

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 21.08.2026

Геннадій Фисенко

Модератор | Чорноморський Край
Модератор
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
25
Реакції
12
Бали
397
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець 3513 отримає покарання у вигляді деморгану на 15 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.

Гравець 7996 отримає покарання у вигляді деморгану на 110 хвилин за порушення правил UG, а саме:
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі