Важливо UKRAINE GTA 04 | Відгуки та побажання адміністрації серверу

Максим Бенз

Модератор | Північна Україна
Модератор
Реєстрування
16 Сер 2024
Дописи
85
Реакції
61
Бали
416
1. Ваш NickName: Максим Бенз
2. NickName адміністратора/ігрового помічника: Андрій Соколов
3. Текст Відгуку: відповів і вирішив проблему менше ніж за хвилину, вельми вдячний!))

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
596
Реакції
415
Бали
478
1. Ваш NickName: Ілля Федосенко
2. NickName адміністратора/ігрового помічника: Олександр Бенз
3. Текст відгуку: Хочу подякувати Олександру Бензу за допомогу на репорті. Звернувся з дуже важливим питанням - чому трава зелена. Адміністратор оперативно відреагував, детально все пояснив і не залишив мене без відповіді. Тепер живу спокійно, адже знаю правду про колір трави. Дякую за терпіння та гарний настрій!

Знімок екрана 2026-08-23 133549.png

Максим Бенз

Модератор
Реєстрування
16 Сер 2024
Дописи
85
Реакції
61
Бали
416
2. NickName адміністратора/ігрового помічника:
Олександр Бенз
3. Текст відгуку: мій гой, допомагав коли був слідкуючим НПУ, наш кізяк і свин 10/10

Максим Бенз

Модератор
Реєстрування
16 Сер 2024
Дописи
85
Реакції
61
Бали
416
Валерія Картель
3. Текст відгуку: Картон файна жинка, но иногда душная (по доброму) 10/10

Реєстрування
16 Гру 2023
Дописи
20
Реакції
5
Бали
357
1. Ваш NickName: Максим Линник
2. NickName адміністратора/ігрового помічника: Ельвіра Сонечко
3. Текст Відгуку: дуже вічлива дівчина, завжди допоможе, бажаю їй легкої роботи адміністратора також здоров*я бо без нього нікуди)

Максим Бенз

Модератор
Реєстрування
16 Сер 2024
Дописи
85
Реакції
61
Бали
416
2. NickName адміністратора/ігрового помічника: Даніл Волошин
3. Текст Відгуку: бос, начальнік, завжди допомагає всім 10/10

Адам Міцкевич

Сторожила
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
481
Реакції
443
Бали
478
1. Ваш NickName: Адам Міцкевич
2. NickName адміністратора/ігрового помічника: Даніл Волошин
3. Текст Відгуку: просто лутший адміністратор, легенда

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
79
Реакції
77
Бали
17
1. Ваш NickName:
Денис ЧОрних

[КА] Даніл Волошин
[ГА] Ксенія Київська
[Мл.А | Сл.Неоф] Валерія Картель
[ГС Неоф] Адам Квенті

3. Текст Відгуку:
Хочу залишити щирий та позитивний відгук про даних представників адміністрації. Хочу подякувати [КА] Данілу Волошину, [ГА] Ксенії Київській, [Мл.А | Сл.Неоф] Валерії Картель та [ГС Неоф] Адаму Квенті за їхню працю, допомогу гравцям та час, який вони приділяють проєкту.

Видно, що кожен із вас відповідально ставиться до своїх обов'язків, намагається підтримувати порядок на сервері та допомагати гравцям у різних ситуаціях. Не завжди роботу адміністрації видно зі сторони, але за кожним розглядом скарги, зверненням чи вирішенням проблеми стоїть ваш час та відповідальність.

Окремо хочу відзначити ваше ставлення до гравців. Приємно, коли можна звернутися з питанням та отримати відповідь або допомогу. Саме завдяки таким адміністраторам на проєкті підтримується нормальна атмосфера та порядок.

Данілу Волошину дякую за відповідальність та увагу до ситуацій гравців.
Ксенії Київській дякую за допомогу та роботу з гравцями.
Валерії Картель дякую за терпіння, відповідальність та виконання своїх обов'язків.
Адаму Квенті дякую за його внесок у роботу адміністрації та допомогу гравцям.

Хочу побажати вам поменше складних ситуацій, адекватних гравців, терпіння та хорошого настрою. Бажаю кожному з вас подальшого розвитку в адміністрації, нових досягнень та підвищень.

Щиро дякую вам за вашу працю та внесок у розвиток проєкту. Приємно бачити людей, які витрачають свій час на те, щоб іншим гравцям було комфортніше грати.

Ну і, як то кажуть: смішками смішками, а бізда горішками — це не шутка! 😄

А якщо серйозно — дякую вам за вашу роботу, терпіння та допомогу гравцям! Бажаю успіхів, розвитку та тільки позитивних моментів на проєкті!

Сергій Квенті

Поважний гравець
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
105
Реакції
150
Бали
443
Оцінка роботи адміністрації

ГС Неоф — Адам Квенті

Адам, братан, хочу щиро подякувати тобі за твою роботу. Ти реально дуже сильно стараєшся, відповідально ставишся до своїх обов’язків і показуєш хороший приклад для інших. Видно, скільки сил і часу ти вкладаєш у свою посаду. Бажаю тобі не зупинятися на досягнутому, розвиватися та підніматися на високі посади, тому що ти цього реально заслуговуєш. Велике дякую за твою працю.

ЗГС Неоф — Олександр Бенз

Олександре, братан, тобі також величезна подяка за твою роботу. Ти дуже добре справляєшся зі своїми обов’язками, завжди стараєшся допомогти та підтримати роботу адміністрації. Видно твою віддачу й бажання розвиватися. Бажаю тобі великих успіхів, не зупинятися на цьому рівні та в майбутньому займати ще вищі посади. Дякую тобі за все, що ти робиш для команди.

Адміністратор — Ельвіра Сонечко

Ельвіро, дякую тобі за твою працю та активність. Ти відповідально ставишся до своїх обов’язків, допомагаєш підтримувати порядок і завжди стараєшся бути корисною для команди. Бажаю тобі розвитку, хороших результатів і подальшого кар’єрного росту. Продовжуй у тому ж дусі та не зупиняйся на досягнутому.

Адміністратор — Валерія Картель

Валеріє, хочу подякувати тобі за твою роботу та внесок у діяльність адміністрації. Ти стараєшся, відповідально виконуєш свої обов’язки та допомагаєш команді тримати все під контролем. Бажаю тобі більше впевненості, розвитку та нових можливостей для росту. Нехай твоя праця приносить хороші результати.

Дякую всій адміністрації за вашу роботу, час і віддачу. Кожен із вас робить свій внесок у спільну справу, і це справді цінується. Бажаю всім розвитку, успіхів і тільки руху вперед.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
79
Реакції
77
Бали
17
1. Ваш NickName:
Денис ЧОрних

[КА] Даніл Волошин
[ГА] Ксенія Київська
[Мл.А | Сл.Неоф] Валерія Картель
[ГС Неоф] Адам Квенті
[А | С.Неоф] Ельвіра Сонечко
[ГС Держ] Олександр Сазантов
[ЗГС Неоф] Олександр Бенз

3. Текст Відгуку:
Хочу залишити щирий та позитивний відгук про даних представників адміністрації. Хочу подякувати [КА] Данілу Волошину, [ГА] Ксенії Київській, [Мл.А | Сл.Неоф] Валерії Картель, [ГС Неоф] Адаму Квенті, [А | С.Неоф] Ельвірі Сонечко, [ГС Держ] Олександру Сазантову та [ЗГС Неоф] Олександру Бензу за їхню працю, допомогу гравцям та час, який вони приділяють проєкту.

Видно, що кожен із вас відповідально ставиться до своїх обов'язків, намагається підтримувати порядок на сервері та допомагати гравцям у різних ситуаціях. Не завжди роботу адміністрації видно зі сторони, але за кожним розглядом скарги, зверненням чи вирішенням проблеми стоїть ваш час та відповідальність.

Окремо хочу відзначити ваше ставлення до гравців. Приємно, коли можна звернутися з питанням та отримати відповідь або допомогу. Саме завдяки таким адміністраторам на проєкті підтримується нормальна атмосфера та порядок.

Данілу Волошину дякую за відповідальність та увагу до ситуацій гравців.
Ксенії Київській дякую за допомогу та роботу з гравцями.
Валерії Картель дякую за терпіння, відповідальність та виконання своїх обов'язків.
Адаму Квенті дякую за його внесок у роботу адміністрації та допомогу гравцям.
Ельвірі Сонечко дякую за допомогу, уважність та хороше ставлення до гравців.
Олександру Сазантову дякую за відповідальність, допомогу та роботу у своїй сфері.
Олександру Бензу дякую за його роботу, підтримку та внесок у розвиток неофіційного напрямку.

Хочу побажати вам поменше складних ситуацій, адекватних гравців, терпіння та хорошого настрою. Бажаю кожному з вас подальшого розвитку в адміністрації, нових досягнень та підвищень.

Щиро дякую вам за вашу працю та внесок у розвиток проєкту. Приємно бачити людей, які витрачають свій час на те, щоб іншим гравцям було комфортніше грати.

Ну і, як то кажуть: смішками смішками, а бізда горішками — це не шутка! 😄

А якщо серйозно — дякую вам за вашу роботу, терпіння та допомогу гравцям! Бажаю успіхів, розвитку та тільки позитивних моментів на проєкті!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі