1. Ваш NickName:
Денис ЧОрних
2. NickName адміністратора/ігрового помічника:
[КА] Даніл Волошин
[ГА] Ксенія Київська
[Мл.А | Сл.Неоф] Валерія Картель
[ГС Неоф] Адам Квенті
[А | С.Неоф] Ельвіра Сонечко
[ГС Держ] Олександр Сазантов
[ЗГС Неоф] Олександр Бенз
3. Текст Відгуку:
Хочу залишити щирий та позитивний відгук про даних представників адміністрації. Хочу подякувати [КА] Данілу Волошину, [ГА] Ксенії Київській, [Мл.А | Сл.Неоф] Валерії Картель, [ГС Неоф] Адаму Квенті, [А | С.Неоф] Ельвірі Сонечко, [ГС Держ] Олександру Сазантову та [ЗГС Неоф] Олександру Бензу за їхню працю, допомогу гравцям та час, який вони приділяють проєкту.
Видно, що кожен із вас відповідально ставиться до своїх обов'язків, намагається підтримувати порядок на сервері та допомагати гравцям у різних ситуаціях. Не завжди роботу адміністрації видно зі сторони, але за кожним розглядом скарги, зверненням чи вирішенням проблеми стоїть ваш час та відповідальність.
Окремо хочу відзначити ваше ставлення до гравців. Приємно, коли можна звернутися з питанням та отримати відповідь або допомогу. Саме завдяки таким адміністраторам на проєкті підтримується нормальна атмосфера та порядок.
Данілу Волошину дякую за відповідальність та увагу до ситуацій гравців.
Ксенії Київській дякую за допомогу та роботу з гравцями.
Валерії Картель дякую за терпіння, відповідальність та виконання своїх обов'язків.
Адаму Квенті дякую за його внесок у роботу адміністрації та допомогу гравцям.
Ельвірі Сонечко дякую за допомогу, уважність та хороше ставлення до гравців.
Олександру Сазантову дякую за відповідальність, допомогу та роботу у своїй сфері.
Олександру Бензу дякую за його роботу, підтримку та внесок у розвиток неофіційного напрямку.
Хочу побажати вам поменше складних ситуацій, адекватних гравців, терпіння та хорошого настрою. Бажаю кожному з вас подальшого розвитку в адміністрації, нових досягнень та підвищень.
Щиро дякую вам за вашу працю та внесок у розвиток проєкту. Приємно бачити людей, які витрачають свій час на те, щоб іншим гравцям було комфортніше грати.
Ну і, як то кажуть: смішками смішками, а бізда горішками — це не шутка! 😄
А якщо серйозно — дякую вам за вашу роботу, терпіння та допомогу гравцям! Бажаю успіхів, розвитку та тільки позитивних моментів на проєкті!