Розглянуто Скарга виключно Олегу Галицькому(ГА,КА не закривати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Орест Крут1

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш нікнейм:
Орест Крут
2. Нікнейм адміністратора:
на фото
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!

Звертаюся до вас із проханням повторно розглянути моє блокування терміном на 6000 днів за використання стороннього програмного забезпечення.

Я повністю визнаю свою провину та розумію, що мої дії були порушенням правил сервера. Я не хочу виправдовувати себе або перекладати відповідальність на когось іншого. Я усвідомлюю, що використання стороннього ПЗ дає перевагу над іншими гравцями та негативно впливає на чесність ігрового процесу.

На момент порушення я не замислився належним чином про можливі наслідки своїх дій. Зараз я розумію, що подібні програми не тільки порушують правила, а й псують гру іншим гравцям, які грають чесно та дотримуються встановлених правил. Мені справді шкода, що через моє необдумане рішення виникла така ситуація.

Я щиро прошу вибачення перед адміністрацією, гравцями та всією спільнотою сервера. Я розумію, що адміністрація має право карати за подібні порушення, оскільки правила повинні бути однаковими для всіх. Водночас прошу врахувати, що я визнав свою провину та готовий зробити висновки з цієї ситуації.

Я більше не планую використовувати стороннє програмне забезпечення, чити чи будь-які інші заборонені засоби для отримання переваги в грі. Я зрозумів свою помилку та усвідомив, що навіть одне необдумане рішення може призвести до дуже тривалого блокування і втрати можливості нормально грати на сервері.

6000 днів — це надзвичайно великий термін, тому я дуже прошу адміністрацію, якщо це можливо за правилами, переглянути покарання та розглянути можливість його скорочення. Я готовий прийняти будь-які додаткові умови, випробувальний термін, попередження або інше покарання, яке адміністрація вважатиме справедливим.

Я не прошу повністю ігнорувати моє порушення. Я лише прошу дати мені шанс виправити свою помилку та повернутися до гри вже як чесний і відповідальний гравець. Я готовий довести своїми подальшими діями, що зробив правильні висновки та більше не буду порушувати правила сервера.

Прошу поставитися до мого звернення з розумінням та, якщо це можливо, дати мені ще один шанс. Я щиро шкодую про своє рішення та сподіваюся, що адміністрація розгляне можливість пом'якшення покарання.

Дякую за розгляд мого оскарження та за приділений час.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць

5. Дата порушення: на фото

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,101
Реакції
1,967
Бали
643
Вітаю

Ваш акаунт буде видалено, ви можете створити новий та почати з нового аркушу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі